Да изчезнеш за 60 секунди

Да изчезнеш за 60 секунди


Нагли цигани обраха МВР

За този висш акт на наглост споменаха няколко медии преди да се потули резилът !
Случката се разиграва на територията на град Симеоновград !
В двора на полицейският участък са били депонирани каруците, който са конфискувани при засечени нарушения с бракониерска сеч и според Българското законодателство те се конфискуват като веществено доказателство по до съдебното производство !

Да но вчера вечерта веществените доказателства мистериозно изчезват от участъка на Симеоновград. По късна доба мангалите въоръжени с чувство на безнаказаност и надзаконие са решили да си приберат каруците с откраднатите дърва !
Според запознати даже някой са си разпознали собствените каруци .
Тази дръзка циганска постъпка като по сценарий от филмът „Да изчезнеш за шейсет секунди” не би била възможна ако в РДВР на Симиеоновград имаше дежурен полицай на който да могат да се подават и сигнали на граждани в нужда по късните доби !
А при нужда в Симеоновград се чака да дойде патрул от РПУ Харманли, което е на около 10 км.

Efekt 2

Ние от Blife.eu какво можем да кажем след един такъв показен акт на липса на държавност, на липса на закон и ред, на липса на полиция, когато хората са оставени на произвола на съдбата !
Колко по-безпомощно може да изпадне нашето МВР виждаме трагедията по границата, всички виждаме какво става по-малките населени места, че се шири бум на битова престъпност .
Вече няма човек, който по един или друг начин да не е станал обект на посегателство или престъпление спрямо него !
Всеки ден четем в пресата убит, разстрелян, а в същото време МВР се използва само да охранява правителството на ГЕРБ 2 и митинги и протести !
Няма и капка сигурност в тази държава, а вече и куче пазач да си вземете пак не е сигурно дали някой няма да Ви гръмне докато го разхождате !
Дали е време за оставки Вие преценете !
И докато Борисов си разцъква дузпички с Бистришките Тигри и в главата са му само усвояване на пари от Евро фондове, а Бъчварова си играе на полицай виждаме, че нашите цигани подобно на хиени надушват, че България е в безпомощност и действат, а техните действия нагли или не идват да покажат в държавата ни няма закони, а останали са само законите на физиката, а според тях държавата ни се движи по инерция, а инерцията винаги е на долу !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.