Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Да осъдиш „Афера“ не е гордост, а срам!

Да осъдиш „Афера“ не е гордост, а срам!


Веселина Томова бе осъдена от две ченгета, но те не осъдиха Веселина Томова, която е главен редактор на сайтът за разследваща журналистика, а АФЕРА ! Те осъдиха цялото журналистическо съсловие !

Да говорим за мафия, съд и прокуратура е едно и също особено когато общият събирателен образ са ченгетата !
Тези две ченгета посегнаха на най-острото перо на Българската журналистика и заедно с УЖ безпристрастният Варненски съд нанесоха един плесник на Българската Журналистика!

Томова е най-храбрият войн, който се сражава на страната на справедливостта и затова тя бе на прицела на мафията ! Защото, ако сломят нея те ще могат да сломят всеки, но не е така на практика!
Всяка битка има две измерения – едното е победа, а другото е поука – урок ! Урокът, който ни даде Веселина Томова е никога да не прекланяме глава пред когото и да е!

Никога да не позволяваме да бъдем цензурирани и по-лошото автоцензурата като това иска мафията да ни сломи духом и затова се прицелиха във Веселина Томова, главният редактор и собственик на сайтът АФЕРА.БГ! Томова не е само журналист, а тя е вдъхновение и не един или двама тръгнаха по нейните стъпки, не един или двама я четат и следят всеки ден и нощ, не един или двама са потърпевшите корумпирани ченгета, която тя е наказала или мафиоти, който е разкрила пред обществото ! Защо да си журналист е призвание, а истината може да бъде само една, а другото е гледна точка ! Безпощадната критика на Томова е застигнала не един или двама мафиоти и затова сега мафията и отмъщава !
Напоследък има открита война срещу свободата на словото у нас !

Не случайно сме на едно от последните места по свобода на словото от Европейският съюз потвърждават, че ако днес България кандидатства за членство именно основният отказ ще бъде ограничаването на свободата на словото ! Има не едно дело заведени срещу журналисти и издания, а това цели мафията да смаже всички, които критикуват управляващите да смажат истината ! Днес е Томова, утре може да бъде всеки колега ! В началото бе словото, а не мафията, помнете това!

календар
календар

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари