Да осъдиш „Афера“ не е гордост, а срам!

Да осъдиш „Афера“ не е гордост, а срам!


Веселина Томова бе осъдена от две ченгета, но те не осъдиха Веселина Томова, която е главен редактор на сайтът за разследваща журналистика, а АФЕРА ! Те осъдиха цялото журналистическо съсловие !

Да говорим за мафия, съд и прокуратура е едно и също особено когато общият събирателен образ са ченгетата !
Тези две ченгета посегнаха на най-острото перо на Българската журналистика и заедно с УЖ безпристрастният Варненски съд нанесоха един плесник на Българската Журналистика!

Томова е най-храбрият войн, който се сражава на страната на справедливостта и затова тя бе на прицела на мафията ! Защото, ако сломят нея те ще могат да сломят всеки, но не е така на практика!
Всяка битка има две измерения – едното е победа, а другото е поука – урок ! Урокът, който ни даде Веселина Томова е никога да не прекланяме глава пред когото и да е!

Efekt 2

Никога да не позволяваме да бъдем цензурирани и по-лошото автоцензурата като това иска мафията да ни сломи духом и затова се прицелиха във Веселина Томова, главният редактор и собственик на сайтът АФЕРА.БГ! Томова не е само журналист, а тя е вдъхновение и не един или двама тръгнаха по нейните стъпки, не един или двама я четат и следят всеки ден и нощ, не един или двама са потърпевшите корумпирани ченгета, която тя е наказала или мафиоти, който е разкрила пред обществото ! Защо да си журналист е призвание, а истината може да бъде само една, а другото е гледна точка ! Безпощадната критика на Томова е застигнала не един или двама мафиоти и затова сега мафията и отмъщава !
Напоследък има открита война срещу свободата на словото у нас !

Не случайно сме на едно от последните места по свобода на словото от Европейският съюз потвърждават, че ако днес България кандидатства за членство именно основният отказ ще бъде ограничаването на свободата на словото ! Има не едно дело заведени срещу журналисти и издания, а това цели мафията да смаже всички, които критикуват управляващите да смажат истината ! Днес е Томова, утре може да бъде всеки колега ! В началото бе словото, а не мафията, помнете това!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.