Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Да погазим миналото си!

Да погазим миналото си!


Да погазим миналото си за пари!

Как се усвояват еврофондове, как строим за родината?

Вижте видеото което ще ви погнуси от ГЕРБ !

Ето какво бе показано по БТВ, ето какво знае народът ни!

А Бойко Борисов ще запомним с фразата, че ако трябва археолозите ще работят с калорифери на студът !

 

Ето и другата истина, тази за която народът не пита, не знае и не иска да знае !

Мъртвите не могат да бъдат върнати, но могат да бъдат изринати нe да бъдат бетонирани и да бъдат поругани ! Една приемственост от хилядолетие бе поругана !
От девети до четвърти век преди новата ера от племето на агрианите !

Тракийските воини оцелели през много войни и спасили не веднъж животът на Александър Македонски !
Днес обаче оцелели през хилядолетия не оцеляха в ерата на Бойко Борисов !

Това свещено място градено повече от пет века бе изравнено със земята от булдозерите на епохата на ГЕРБ ! Филип Михайлов, археологът, който проля своите сълзи последен на този некропол !

„История под булдозери“ – един филм, който заснех със съпругата си. Един филм, който показва едно човешко безумие /за кой ли път/. Унищожаването на древния некропол при с. Дрен. Сълзите на археолозите бяха истински.
В последният снимачен ден, когато булдозера започна с лекота да руши това, което бе оцеляло 3000 години, имах усещането, че духовете на предците ни … ни гледаха отстрани със съжаление и неразбиране.
Това казва Симеон Григоров!

Ние от можем само да добавим с прискърбие, че рязането на лентички и биенето в гърдите на премиерът Бойко Борисов е като рязането на пъпната ни връв с миналото ни и за жалост на бъдещето ни!

„Народ, който не познава миналото си, няма бъдеще!“

Мен лично много ме е срам от това правителство достойно само за презрение!

От Европа и ЮНЕСКО знаят ли как се строят магистрали у нас ?

Ние от Blife.eu  публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

 

календар
календар

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.