изпрати новина
Водещи новини

Да превърнем страховете на хората в надежда за нацията майна+ВИДЕО

Да превърнем страховете на хората в надежда за нацията майна+ВИДЕО

Да превърнем страховете на хората в надежда за нацията майна

Технология на изборите майна!

ВИДЕОТО КОЕТО ВСЕКИ БЪЛГАРИН ТРЯБВА ДА ВИДИ!

Да превърнем страховете на хората в надежда за нацията!
Марко Тотев майна

Марко Тотев, не като българският общественик Марко Тотев, който е общественик, роден през 1858 г. във Велико Търново.

Той е началник на канцеларията на руския губернатор в Търново, съдия в Търново, инспектор към Министерство на правосъдието, депутат в Четвъртото народно събрание през 1893 г. и окръжен управител на град Бургас през 1900 г.
Марко Тотев е блестящ адвокат и няма нито едно загубено дело, като стихията му са гражданските дела.

Та Марко Тотев майна като нарицателното при циганите по време на избори, „че и магаре да издигнат партията, която си плаща ще го изберат за кмет ”.
Та и днешната ни статия е свързана с един кмет, който е станал кмет заради циганският квартал Столипиново !
Става дума за кметът на град Пловдив Иван Тотев или „мамин Ваньо“ или едно магаре в този случай майна !

Нашумял със скандали за присвояване, усвояване и засмукване, прибиране, вземане и всякакви епитети свързани с евро пари, но и с пари на общината и кредити, абе всичко прави за пари това момче !
Така Агенцията за държавна финансова инспекция е започнала проверка на кмета Иван Тотев за строежа на спортна зала „Колодрума“. Стойността на строителството е завишена многократно. От близо 7 милиона и 700 хиляди лева по първоначален инвестиционен проект, но в крайна сметка до ден днешен цената е нараснала на повече от 61 милиона лева !

И не само това, а тук става дума за стотици милиони, в който кметът има пръст и има съмнителна флуидна нишка, която води към него и майка му и техните фирми !
Няма да ви обясняваме за колко стотици милиони ЕВРО става дума, акцентът е друг, който искаме да предадем на нашето магаре и статията !
Как се печелят избори, как се става кмет и как ГЕРБ са истинските инкубатори на циганските гета, които пък гласуват за ГЕРБ и техните поставени лица?

Чудите се защо няма ефективни действия срещу ромската престъпност? Чудите се защо ромите си строят къщи където им харесва и когато си искат и за тях няма закони, които да ги накарат да ги съборят, напротив има процедури, които им помагат да ги узаконят? И на мен ми се иска да си построя една къща в центъра на София в някой парк или градинка, ама брутално ще бъда атакуван от общинска полиция и всички институции и колко акта и глоби ще получа, че и бащиният си имот да продам няма да ми стигне да си платя глобите, но аз не съм РОМ от ГЕРБ !

Да превърнем страховете на хората в надежда за нацията!

Да обещаеш на някого някакви облаги за него и за семейството му като това да му построиш инфраструктура в заграбеното петно земя от държавата и да му узакониш откраднатото не е ли купуване на гласове ?
Да обещаеш на някого, че ще инвестираш 200 000 хиляди и после още 100 000 лева в това заграбено парче земя наречено квартал си е направо съучастничество в едно престъпление, в което цигани и политици и лидерът им Цветан Цветанов са в една престъпна схема наречена ГЕТО на ГЕРБ !
Гледайте какво се случва в Столипиново и сами можете да се досетите какво е в цялата страна ! Това не ми прилича много на демокрация и плурализъм, а на диктатура като в онзи Комунизъм само дето тогава никой не обещаваше едно престъпно поведение и един бандитски модел на съществуване да продължи !
Просто нямаше престъпност !

Защото по времето на Комунизма Столипиново ВИЖ ТУК помни какво се случи там и как танкове и барети смляха от бой всеки до последният мангал ! Сега е друго – групировката на ГЕРБ е неразривно свързана с циганските гета ! Това е един друг свят с държава в държавата !

Дето се казва всеки град си има циганско гето и всяко село си има циганска махала ! Този изборен материал си има собствени правила според, които нито един закон и правило за тях не важат, е как да важат, имат такъв силен коалиционен партньор в лицето на ГЕРБ !
Та в гетата се разпространяват наркотици и всякакви безакцизни стоки и контрабанди, но там полиция не влиза !
В гетата се шири престъпност и всякакви престъпни бизнеси дето се казва „берат се дърва и билки взема се не се краде от БДЖ“, няма необран дом в страната, но да се говори за циганска престъпност било расистко !

Навсякъде имат цигански барони, които отговарят за своите вилаети и техните поданици докато преджобват европейските граждани и просят до катедралите из цяла Европа, а техните събратя тук движат всякакви далавери без на полицията да и дреме ! И как така в една престъпна схема са и ГЕРБ и босовете по Гетата и се чудите, че била мафиотска страната !
Не е само Пловдив, в страната има и такива населени места, в които циганското население е 99% от населяващите. Например варненското село Игнатиево се прочу след разследванията на Нова телевизия за джебчийската мафия,заловени и заснети след серия кражби из варненските молове, но и колкото и доказателства да има за дадени престъпления осъдени няма !

Няма и да има, на изборите за ГЕРБ са гласували 95,95%! Кметицата на най-младия град в България Игнатиево е от ПП ГЕРБ, който е известен с джебчийските кланове. На балотажа кандидатът на ГЕРБ Анастасия Кадиева получи 687 гласа, а опонентът й и досегашен кмет Димитър Димитров събра едва 29 гласа.

Любопитното е, че на първия тур за него гласуваха 585 души, което му отреди първи резултат, изпреварвайки с 14 гласа Кадиева. Евала Цецко, машала Цветанов, така се правят избори !
Този най-малък града в страната е известен и с това, че всички къщи са по няколко етажа и пред всяка има по няколко мерцедеса и беемвета иначе всички се водят безработни, но какво да се прави, че до вчера източвали министерството по бедствие и аварии, а днес източват кредитни карти, но пък гласуват под строи, а от ГЕРБ пък ще източват държавата, европейски фондове и всичко от което се изкарват пари !

Най-вече нашите и вашите !
Още ли се чудите защо Бойко Борисов и Цветан Цветанов водят кампании в смесени региони и електората на ГЕРБ са цигани и от ДПС и ДОСТ?
Защо всички българи очакват да им се случи нещо хубаво?
Та те ангажиментите на ГЕРБ не съм към българите, а към тези дето въртят бизнесът с ало измамите и как така докато пропищяват старици жертви на ало измамници очакват да има наказани цигански кланове, никак, все пак Цветанов ще ги пази !

Както каза и по телевизията, че Тотев е невинен и веднага го освободиха !
Странна симбиоза на обвързване между кланове и групировки, мафиоти и фирми от кръговете на ДПС и всякакви такива!
Някога самият Ахмед Доган Ви каза, че порциите във властта бил раздавал той, а днес можем да кажем само едно – порциите са раздадени и така погледнато за българите нищо не остана освен да си плащат данъци и такси, че циганите все от някъде трябва да си получават помощите !

Истината е, че „ако някой някъде получава пари без да ги е изработил, то другаде някой ще изработи пари и няма да ги получи”!
Сега скъпи избиратели, активисти, висшисти и среднисти, сами сметката си направете коя е Вашата партийна абревиатура тази или друга?
Ще добавим и че ГЕРБ си имат сателитни партии за заблудените овце и една от тях е тази на едно друго име МАГАРЕШКИ, който пък бил подкрепен от ЕВРОРОМИТЕ НА Цветелин Кънчев !


Дето се казва „циганите казват кой да е в парламента, а накрая за българите по едно лукче с дъх на мента“!

Да превърнем страховете на ГЕРБ в реалност !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*