изпрати новина
Водещи новини

ДА СЕ ЗАЩИТИМ, БРАТЯ БЪЛГАРИ! ДА ЗАЩИТИМ БЪЛГАРИНА Д-Р ИВАН ДИМИТРОВ!

ДА СЕ ЗАЩИТИМ, БРАТЯ БЪЛГАРИ! ДА ЗАЩИТИМ БЪЛГАРИНА Д-Р ИВАН ДИМИТРОВ!


ДА СЕ ЗАЩИТИМ, БРАТЯ БЪЛГАРИ!
ДА ЗАЩИТИМ БЪЛГАРИНА Д-Р ИВАН ДИМИТРОВ!
Цяла България в защита на д-р Иван Димитров!
Бил използвал незаконно оръжие за да защити семейството си?!
Абе, магистрати сбъркани, двама цигани крадци влизат в дома на българин, който като един истински мъж и българин е светнал единия от крадците за да защити семейството си и имуществото си …
А ако го нямаше?

Ако нямаше някакво оръжие какво щеше да да се случи със семейството на доктора и семейството му?
Защо задържахте човек който спасява животи като лекар, човек който не е крадец, не е убиец, не е нападнал никого, не е влязъл в чужд дом да ограбва, изнасилва и може би и да убива?
Защо, господа магистрати пуснахте преди година след 24 часа циганите които нападнаха, пребиха 90 годишната ми майка в дома и в с.Литаково и трябваше да се задействат други служби, които вкараха нападателите, обирджиите, нанесли жесток побой, ограбили над 90 годишната самотна възрастна българска жена, майка, баба и прабаба на българи?
Ако случайно бях там,нямаше да ги стрелям със законното си оръжие,а щях да ги пребия и обеся на първото дърво!
Нямаше да ги стрелям, оръжието с което боравя – няколко вида бойни изкуства законно ли е?
И кво?

Щяхте да ме вкарате до живот затова, че съм защитил възрастната си майка която ми е дала живот ли?
Жената която на първото дело срещу циганин, който я преби застана на негова страна в съда и каза, че го познавала от малък и бил добро момче …
Тя може и да го е познавала, но за мен миризливия циганин е един крадец, потенциален убиец и го чакам с нетърпение да го пуснете от пандиза, за да го убия! И ще го убия с голи ръце, с уменията които имам от бившата българска армия, а вие ме обвинете, че съм използвал незаконно оръжие … Вервайте ми?
Идиоти, малумни!

Ще го убия и обеся съвсем предумишлено, без никакво угризение на съвестта, и ще го окача обесен мръсния циганин за назидиние на другите мераклии … Честна пионерска, войнишка, офицерска!
Пуснете го, де, защо го пазите, а аз пък трябва и да го храня в български затвор?
Вашата некомпетност, циганското ви правосъдие, срещу нормалнитбългари вече няма да мине!
Спрете се, бе! Спрете се, защото като започнем циганите както нашите прадеди през април 1876 г. в Копривщица при обявяването на Априлското, българско въстание са ги изклали, ще започнем и вас!
Вденахте ли, слуги на Сатаната от Банкя, нещастни човечета облечени в тоги, защитаващи крадците и убийциите на българи, защото са гласоподаватели на ГЕРБ?Спрете се да не в

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*