ДА СЕ ЗАЩИТИМ, БРАТЯ БЪЛГАРИ! ДА ЗАЩИТИМ БЪЛГАРИНА Д-Р ИВАН ДИМИТРОВ!

ДА СЕ ЗАЩИТИМ, БРАТЯ БЪЛГАРИ! ДА ЗАЩИТИМ БЪЛГАРИНА Д-Р ИВАН ДИМИТРОВ!


ДА СЕ ЗАЩИТИМ, БРАТЯ БЪЛГАРИ!
ДА ЗАЩИТИМ БЪЛГАРИНА Д-Р ИВАН ДИМИТРОВ!
Цяла България в защита на д-р Иван Димитров!
Бил използвал незаконно оръжие за да защити семейството си?!
Абе, магистрати сбъркани, двама цигани крадци влизат в дома на българин, който като един истински мъж и българин е светнал единия от крадците за да защити семейството си и имуществото си …
А ако го нямаше?

Ако нямаше някакво оръжие какво щеше да да се случи със семейството на доктора и семейството му?
Защо задържахте човек който спасява животи като лекар, човек който не е крадец, не е убиец, не е нападнал никого, не е влязъл в чужд дом да ограбва, изнасилва и може би и да убива?
Защо, господа магистрати пуснахте преди година след 24 часа циганите които нападнаха, пребиха 90 годишната ми майка в дома и в с.Литаково и трябваше да се задействат други служби, които вкараха нападателите, обирджиите, нанесли жесток побой, ограбили над 90 годишната самотна възрастна българска жена, майка, баба и прабаба на българи?
Ако случайно бях там,нямаше да ги стрелям със законното си оръжие,а щях да ги пребия и обеся на първото дърво!
Нямаше да ги стрелям, оръжието с което боравя – няколко вида бойни изкуства законно ли е?
И кво?

Щяхте да ме вкарате до живот затова, че съм защитил възрастната си майка която ми е дала живот ли?
Жената която на първото дело срещу циганин, който я преби застана на негова страна в съда и каза, че го познавала от малък и бил добро момче …
Тя може и да го е познавала, но за мен миризливия циганин е един крадец, потенциален убиец и го чакам с нетърпение да го пуснете от пандиза, за да го убия! И ще го убия с голи ръце, с уменията които имам от бившата българска армия, а вие ме обвинете, че съм използвал незаконно оръжие … Вервайте ми?
Идиоти, малумни!

Efekt 2

Ще го убия и обеся съвсем предумишлено, без никакво угризение на съвестта, и ще го окача обесен мръсния циганин за назидиние на другите мераклии … Честна пионерска, войнишка, офицерска!
Пуснете го, де, защо го пазите, а аз пък трябва и да го храня в български затвор?
Вашата некомпетност, циганското ви правосъдие, срещу нормалнитбългари вече няма да мине!
Спрете се, бе! Спрете се, защото като започнем циганите както нашите прадеди през април 1876 г. в Копривщица при обявяването на Априлското, българско въстание са ги изклали, ще започнем и вас!
Вденахте ли, слуги на Сатаната от Банкя, нещастни човечета облечени в тоги, защитаващи крадците и убийциите на българи, защото са гласоподаватели на ГЕРБ?Спрете се да не в

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.