Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Да спасим държавата

 Да спасим държавата

СВАЛЯНЕТО НА ПРАВИТЕЛСТВОТО В БЪЛГАРИЯ Е СПЕШНО И НАЛОЖИТЕЛНО!

Как е възможно да допуснете, че Борисов няма да защити граничния полицай при безспорен факт, че той самият уби човек в същата правна хипотеза!? А изборите!?

Виж за достиженията на реформаторската(хаджистефчовска) мисъл по този казус, нямам никакви съмнения, че ще отнесат и онова за което нямат вина. Толкова им е в главата, а и опита да се разиграва политика върху европейски ценности и прочее глупости. За ДПС и другата агентура няма смисъл да говорим, късно е за приказки!

България, предраги българоубийци, съществува много преди всяка държава на европейския континент, но това разбира се на вас нищо не ви говори и няма как да отпиете от чашата на тази наследствена премъдрост. Глупави сте!

Ако ме питате обаче от тук нататък какво, ще ви кажа следното. Меркел много скоро отива в политическото небитие. Има сериозна причина и основание за това! След нея всички правителства в ЕС, участвали в целия този сценарий трябва да бъдат свалени веднага. В България това е спешно и наложително, ако въобще искате да съществува такава държава. Следва съд срещу всички участници досега, а след това на чисто и с нови сили. Справедлив съд за търговци на оръжие с военнопрестъпниците от ИД и други държавни изменници. А за съучастниците във всички форми на тази дейност в грабежа на родината ни, те си знаят, но по-добре е да тръгват още сега. Съдбата ще ги настигне някъде по път. Това ще им го уредим не по-лошо от това, което ни причиниха и за което съзнават или не, носят съдебна отговорност… Николай Марков
Източник : zadkulisite.com/

Ние от Blife.eu: Трябва ли веднага да се свали правителството и както казва Пламен Стоянов в държавата България се управлява от една хунта начело с Бойко Борисов !

календар
календар

Време е да спрем да слушаме тази хунта да ни обясняват какво са казали от Брюксел виждаме че тези от Брюксел ни носят само проблеми и скоро ще ни прехвърлят и техните проблеми тук в бъдещата гореща точка ! Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

  СВАЛЯНЕТО НА ПРАВИТЕЛСТВОТО В БЪЛГАРИЯ Е СПЕШНО И НАЛОЖИТЕЛНО! Как е възможно да допуснете, че Борисов няма да защити граничния полицай при безспорен факт, че той самият уби човек в същата правна хипотеза!? А изборите!? Виж за достиженията на реформаторската(хаджистефчовска) мисъл по този казус, нямам никакви съмнения, че ще отнесат и онова за което ...

Рейтинг на публикацията

Оцени публикацията: 4.73 ( 2 votes)
0

About administrator