Да убиеш вече е законно!

Да убиеш вече е законно! Кирил стаменов Стефан Пройнов

Вижте какво публикува на стената си Кирил Стаменов! Публикуваме целият текст без редакторска намеса:

ЛЕКАРИТЕ СТАВАТ ОФИЦИАЛНИ УБИЙЦИ!
Незабавно изключване на животоподдържащите системи, на болните в будна кома, ако близките не подпишат декларация за даряване на органите!
Това са предложили в МЗ, хората полагали Хипократова клетва?!
Така било в Европа?
В коя Европа има такъв фашистки закон за масови убийства, бе изроди?
Ние живеем в Европа, в ЕС сме и много добре сме запознати с методите на лечение в стария континент и борбата на истинските лекари за спасяване на всеки един човешки живот!
Кого лъжете?
Та в цяла Европа и нормалните държави по света никой лекар не може да извърши обикновена аутопсия без съгласие на близките, а у нас ще убиват, ако близките не са съгласни да даряват органите на болните си близки, майки, бащи, деца които още са живи, но в будна кома!
Няма по-извратено, нехуманно, античовешко предложение от хора работещи в нито една здровоопозващата система в света!
Вие сте малоумни идиоти и убийци, надминахте и нациста д-р Менгеле, безсрамници!
Фашизма в България, който въвеждат управляващите ни неонацисти, вече върви с пълна сила! Следват инвалиди, пенсионери, деца с вродени аномалии и всички които не могат да бъдат използвани като роби …
Това вече е върхът на цинизма!

Efekt 2

 

Ние от Blife.eu бихме добавили, че тази дума цинизъм не стига за да се опише това решение на правителството !

 

Освен, ако зад всичко това не се прикрива един бизнес с органи или бизнес „ти ще живееш, ти не“! Всички сме чували, че там където се прави такъв бизнес има война – в Украйна, в Сирия и на много така наречени горещи точки по Света !

 

Отдавна правителството гледаше на нас като на стока, но само по изборите вече стана страшно, вече има ценоразпис на всеки орган като колите на части в автоморгите ! След като ни отнеха здравето, времето и мечтите след като ни ограбиха с банки и съдия, изпълнители след като ни съсипаха сега и след смъртта ни ще печелят от нас, а смъртта може и да дойде по-бързо със закон, който го узакони сега !

Дори евтаназията е забранена, но в България явно всичко може !

И ако Кирил Стаменов повдига завесата ние бихме добавили, че този Нацизъм е изграждал икономики и нация докато Нацизмът на Бойко Борисов е само във варианта на Бухенвалд и изтреблението на народът Български, но само газовите камери липсват, ама щото руснаците не му дават газ !

Нищо, той ще си изкопае до тогава и да кажа, че търся едно сърце и панкреас и една простата за един познат.

А може и Борисов 3 да продължава войната срещу лошият материал !

Тези в Кома не гласуват за какво са му да харчат държавна пара ли ?

Да убиеш вече е законно! Кирил стаменов Стефан Пройнов

Ние от Blife.eu  публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

 

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.