Две петилетки до Диктатурата

Две петилетки до Диктатурата


Две петилетки до Диктатурата
Откакто са на власт от ГЕРБ изминаха две петилетки и вече сме на прага на Диктатурата на Борисов !

В началото медиите тичаха около него и показваха как бори бандитите, но кои бандити и какво ставаше с бандитският печеливш бизнес никоя медия не казваше и така докато една мафия бе победена друга се разрасна !

След това Кметът на София град се закачи и при имотната мафия, а тя го отведе до строителната, но с тях не се бориха като при другите, не ги избиваха като кучета по ресторанти и пътища, а там работата бе дискретна дето се казва с акъл и така акълът ми не го побира колко са милиардите, които се усвоиха, нали така се казва усвояване?

След това строителната мафия ни посочи вратата на политическата мафия, но пред вратата там имаше ченгета от ДС и други такива, които леко по-леко се самоубиваха и бизнесмени, които се споминаха внезапно и ненадейно, но пък онези медии не попитаха какво става с бизнесът на бизнесмените и с техните имоти и милиони !

А онази мафия все повече ставаше силна и богатееше !

Efekt 2

Като вирус обхванала цялата страна и вече имат председатели на ПП във всяко село и град, във всеки квартал и улица техни хора съгледвачи и в готовност да служат на ОПГ ГЕРБ хора зависими и алчни като техните господари. Синдромът придобива национален епидемиологичен, но нито една медия не спомена за това или да обяви код жълто, червено за опасност в цялата страна ! Отслабването на имунната система на държавата минаваше през подчинението на МВР от Цв. Цв. и компания, а именно МВР трябваше да се бори с вирусите атакували системата, но системата е заразена и подчинена на зависимостите на обикновените клетки за пари и власт !
И така няма кой да пази обикновените клетки било то семейни или отделни! Дойдоха времената на синдромът на имунната недостатъчност и България бе в летаргия, източвайки и кръвчицата по банков път !

Алчността обаче няма граница и така се концентрира държавният ресурс и огромен ресурс от частни капитали в една банка заедно с икономическият ресурс в нея и отраслите и подчинени като не случайно КТБ се превърна в голям залък за мафията, но и той бе преглътнат !
След това апетити и мераци в Енергетиката и тежката промишленост така наречените сектори от национално стратегически калибър!

Я някой младеж, я някой Гинка се показваха за пред хората, но „алчността не спира парите да дублира“ запяха на улицата рапъри ! А улицата е най-важната за мафията – този, който контролира улицата, контролира мълвата, а тя диктува правилата и така няма нарко войни, няма заловени дилъри и всички са на един вид държавна работа, а държавата работи за мафията и всичко е тихо и кротко !

Сега обаче е различно, ако до вчера за да се случи нещо им трябваше одобрение на народа и той трябваше да бъде лъган, настройван и манипулиран, днес вече няма народ и суверен, а неговото мнение не от значение, защото „на власт е глупостта“ казва Слави Трифонов, но на власт е страха и така нито един диктатор не се вълнува от социология и рейтинг!

Та и ерата на Борисов 3 предстой освен, ако народът нещо друго не реши !
Дали е време да изхвърлим боклука от властта или не, сами преценете, но нас са ни изхвърлили политиците от правото ни живот, от правото ни да съществуваме нормално !
Изминаха две петилетки до диктатора, той е тук, време е да кажем върви си!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.