Две петилетки до Диктатурата

Две петилетки до Диктатурата


Две петилетки до Диктатурата
Откакто са на власт от ГЕРБ изминаха две петилетки и вече сме на прага на Диктатурата на Борисов !

В началото медиите тичаха около него и показваха как бори бандитите, но кои бандити и какво ставаше с бандитският печеливш бизнес никоя медия не казваше и така докато една мафия бе победена друга се разрасна !

След това Кметът на София град се закачи и при имотната мафия, а тя го отведе до строителната, но с тях не се бориха като при другите, не ги избиваха като кучета по ресторанти и пътища, а там работата бе дискретна дето се казва с акъл и така акълът ми не го побира колко са милиардите, които се усвоиха, нали така се казва усвояване?

Efekt 2

След това строителната мафия ни посочи вратата на политическата мафия, но пред вратата там имаше ченгета от ДС и други такива, които леко по-леко се самоубиваха и бизнесмени, които се споминаха внезапно и ненадейно, но пък онези медии не попитаха какво става с бизнесът на бизнесмените и с техните имоти и милиони !

А онази мафия все повече ставаше силна и богатееше !

Като вирус обхванала цялата страна и вече имат председатели на ПП във всяко село и град, във всеки квартал и улица техни хора съгледвачи и в готовност да служат на ОПГ ГЕРБ хора зависими и алчни като техните господари. Синдромът придобива национален епидемиологичен, но нито една медия не спомена за това или да обяви код жълто, червено за опасност в цялата страна ! Отслабването на имунната система на държавата минаваше през подчинението на МВР от Цв. Цв. и компания, а именно МВР трябваше да се бори с вирусите атакували системата, но системата е заразена и подчинена на зависимостите на обикновените клетки за пари и власт !
И така няма кой да пази обикновените клетки било то семейни или отделни! Дойдоха времената на синдромът на имунната недостатъчност и България бе в летаргия, източвайки и кръвчицата по банков път !

Алчността обаче няма граница и така се концентрира държавният ресурс и огромен ресурс от частни капитали в една банка заедно с икономическият ресурс в нея и отраслите и подчинени като не случайно КТБ се превърна в голям залък за мафията, но и той бе преглътнат !
След това апетити и мераци в Енергетиката и тежката промишленост така наречените сектори от национално стратегически калибър!

Я някой младеж, я някой Гинка се показваха за пред хората, но „алчността не спира парите да дублира“ запяха на улицата рапъри ! А улицата е най-важната за мафията – този, който контролира улицата, контролира мълвата, а тя диктува правилата и така няма нарко войни, няма заловени дилъри и всички са на един вид държавна работа, а държавата работи за мафията и всичко е тихо и кротко !

Сега обаче е различно, ако до вчера за да се случи нещо им трябваше одобрение на народа и той трябваше да бъде лъган, настройван и манипулиран, днес вече няма народ и суверен, а неговото мнение не от значение, защото „на власт е глупостта“ казва Слави Трифонов, но на власт е страха и така нито един диктатор не се вълнува от социология и рейтинг!

Та и ерата на Борисов 3 предстой освен, ако народът нещо друго не реши !
Дали е време да изхвърлим боклука от властта или не, сами преценете, но нас са ни изхвърлили политиците от правото ни живот, от правото ни да съществуваме нормално !
Изминаха две петилетки до диктатора, той е тук, време е да кажем върви си!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.