Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Двоен стандарт

Двоен стандарт


Двоен стандарт на Европа и по-специално на Франция!
Ако се позволи пакета Макрон да мине то това ще е поредното национално предателство на ГЕРБ!
Какво ще загуби България?

1. над 200 000 човека ще мигрират всички шофьори на камиони заедно със семействата си ще напуснат страната ни принудени да търсят по-добри условия на труд и препитание!
2. над 17.6 % от БВП няма да го има, което на практика си е над 2 милиарда данъци и такси няма да влизат вече в бюджета и още над 20 милиарда няма да ги има в оборот в страната ни!

Това допълнително ще досрине икономиката ни!
Ние нямаме обороти от производство и износ, но имаме обороти във сферата на услугите и ако ни ударят тук то България на 100% е свършена! Дали тираджиите ще блокират Брюксел ние не знаем, но едно е сигурно – няма кой да защити Българските интереси!

Колкото и да се бият Евродепутатите ни, че правят всичко възможно да защитят интереса ни толкова по-малко и вярваме на политиците ни!
И ако превозвачите не отидат в Брюксел то трябва да отидат в София и да свалят продажното ни правителство!
Не чуваме позицията на Бойко Борисов по темата обаче !

Има ли двоен стандарт всеки вече знае за това и отговорът е Да!
И ако Франция ни мачка защо пък ние не и отговорим с натиск над техните търговски вериги?
Защо Френските търговски вериги не дават заплатите, които плащат във Франция на нашите работници !
И така време е да поставим въпроса за двойните стандарти и ако Борисов пак мълчи да си да си ходи време е народе разбери !

календар
календар

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.