изпрати новина
Водещи новини

Делян Пеевски катастрофира! /Обновена/

Делян Пеевски.jpgПоследни новини, вчера Делян Пеевски катастрофира по пътя за столицата ни, съобщиха от МВР София. Официалното твърдение на органите на реда е, че политикът е катастрофирал в следствие на консумиране на алкохол. За „щастие“ на народа Делян Пеевски е излязъл от комата и в момента се извършват обстойни прегледи от лекарските екипи.

Последно потвърдената информация е, че състоянието на Пеевски се стабилизира, тъй като катастрофата не е била тежка, поради ниската скорост на колата в момента на челния удар и в понеделник ще бъде изписан по желание на пациента.

Вчера  Делян Пеевски е изписан в добро физическо състояние.

Последни новини, вчера Делян Пеевски катастрофира по пътя за столицата ни, съобщиха от МВР София. Официалното твърдение на органите на реда е, че политикът е катастрофирал в следствие на консумиране на алкохол. За „щастие“ на народа Делян Пеевски е излязъл от комата и в момента се извършват обстойни прегледи от лекарските екипи. Последно потвърдената информация е, че ...

Рейтинг на публикацията

Оцени публикацията: 4.53 ( 6 votes)
0

About administrator

4 коментара

  1. Ето защо американският посланник с основание каза, че законите ни са направени от престъпници в полза на престъпници?Физичните закони не прощават!

    • Правосъдник

      Не от физичните а от Божиите закони и възмездие, никой не може да се скрие.

  2. Делянчо

    Затова ли усетихме леко земетресение в момента на удара? Свинята е тупнала на земята.

  3. ne za shtastie za naroda a za neshtastie za naroda e ocelial

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*