изпрати новина
Водещи новини

Делян Пеевски катастрофира! /Обновена/

Делян Пеевски.jpgПоследни новини, вчера Делян Пеевски катастрофира по пътя за столицата ни, съобщиха от МВР София. Официалното твърдение на органите на реда е, че политикът е катастрофирал в следствие на консумиране на алкохол. За „щастие“ на народа Делян Пеевски е излязъл от комата и в момента се извършват обстойни прегледи от лекарските екипи.

Последно потвърдената информация е, че състоянието на Пеевски се стабилизира, тъй като катастрофата не е била тежка, поради ниската скорост на колата в момента на челния удар и в понеделник ще бъде изписан по желание на пациента.

Вчера  Делян Пеевски е изписан в добро физическо състояние.

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Последни новини, вчера Делян Пеевски катастрофира по пътя за столицата ни, съобщиха от МВР София. Официалното твърдение на органите на реда е, че политикът е катастрофирал в следствие на консумиране на алкохол. За „щастие“ на народа Делян Пеевски е излязъл от комата и в момента се извършват обстойни прегледи от лекарските екипи. Последно потвърдената информация е, че ...

Рейтинг на публикацията

Оцени публикацията: 4.53 ( 6 votes)
0

About administrator

4 коментара

  1. Ето защо американският посланник с основание каза, че законите ни са направени от престъпници в полза на престъпници?Физичните закони не прощават!

    • Правосъдник

      Не от физичните а от Божиите закони и възмездие, никой не може да се скрие.

  2. Делянчо

    Затова ли усетихме леко земетресение в момента на удара? Свинята е тупнала на земята.

  3. ne za shtastie za naroda a za neshtastie za naroda e ocelial

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*