Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Демографските проблеми стават Християнски! Баба Вида пада!

Демографските проблеми стават Християнски! Баба Вида пада!

ГЕРБ ЩЕ ВКАРАТ НАД 24 ХИЛ. БЕЖАНЦИ ВЪВ ВИДИН

През последните няколко дни, паралелно с местните избори и еуфорията покрай „голямата победа“ на ГЕРБ, в медийното пространство и интернет се завъртя информацията за участието на премиера Бойко Борисов в извънредното заседание на Европейския съвет в Брюксел. Там Борисов заяви, че очаква над 1000000 емигранти да преминат през територията на България. Въпреки, че по думите му условията за прием на бежанци у нас не са такива, каквито трябва да бъдат и въпреки стотиците хиляди роми, които се хранят от социалните фондове и живеят на територията на България, бежанци от Сирия ще се настанят със сигурност в нашите градове. Това става ясно от т.нар. Дъблински регламент и от още един факт, който се криеше умело от медиите до сега.

След участието на Борисов в извънредното заседание на Европейския съвет, той и германския канцлер Ангела Меркел са провели политическа среща свързана с бежанската обстановка в Европа. На нея, българският премиер е подписал тайно споразумение за сътрудничество между България и Германия за справяне с бежанската криза. Става въпрос за настаняване на бежанци в предварително определени региони в България. С подписаното от Борисов споразумение е определен и броят бежанци за всеки регион, в зависимост от демографското му значение.

В най-бедната Видинска област ще бъдат населени над 24 хил. бежанци. От документа става ясна и причината – обезлюдяването на северозапада и спешната нужда от демографски растеж. Или по-просто казано, управляващите са решили да напълнят Видин с бежанци и по този начин да „решат“ проблеми с обезлюдяването на северозапада. Как обаче е решено да стане разпределението на сирийските бежанци у нас?
Източник: hotnews24blog.wordpress.com/2015/

Ние от Blife.eu питаме: Не виждате ли как град по град като крепости падат се превземат територии в България!Това ли е цената ГЕРБ да са във властта – да ни презаселят и така да ни претопят?Спите ли ?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ГЕРБ ЩЕ ВКАРАТ НАД 24 ХИЛ. БЕЖАНЦИ ВЪВ ВИДИН През последните няколко дни, паралелно с местните избори и еуфорията покрай „голямата победа“ на ГЕРБ, в медийното пространство и интернет се завъртя информацията за участието на премиера Бойко Борисов в извънредното заседание на Европейския съвет в Брюксел. Там Борисов заяви, че очаква над 1000000 емигранти да ...

Рейтинг на публикацията

Оцени публикацията: 4.75 ( 1 votes)
0