Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Деофшоризация

Деофшоризация


Настъпва епоха на деофшоризация.
С тези думи описаха събитието, при което повече от 50 държави през 2014г. подписаха споразумение, което слага край на банковата тайна.
Финансовият министър на Германия Волфганг Шойбле коментира, че „банковата тайна вече не се вписва в епоха, в която гражданите могат с един клик да прехвърлят пари от една сметка в друга”!

Споразумението е определено като победа на хората, които плащат данъците си. Самата Ангела Меркел заявява публично:
„Мога да построя затвори и още затвори, но не мога да позволя нито един евроцент неплатен данък“!
Колко струва регистрацията на офшорна фирма в момента?

Най-евтината регистрация си остава на Сейшелските острови !
3770 долара първоначално и вашата фирма си има друг титуляр, а вие получавате пълномощно да оперирате !

Това е цената без фирмена сметка, а тя струва допълнително и можете да си я регистрирате вие самите !
Естествено нищо не е анонимно както си мислите !
Ако някой държава или орган като НАП например си извади съдебно решение срещу вашето Юридическо лице тайната ви пада на секундата и от Сейшелските острови ще дадат всичките Ви данни !
Да не говорим и че банките ще дадат за вашите трансфери цялата информация !

Според Българското законодателство и чл. 142 А от ДПК те са длъжни да представят информацията за така наречените „Пасивни Финансови Образования”!
И така 3770 долара на година и 100 долара такса и не плащате данъци там ! Поддръжката на вашата офшорна фирма на година е 3100 долара и си мислите, че сте спокойни и сте се скрили, нали?

Естествено можете и да си регистрирате и фирма в офшорната зона така наречената с открит собственик на която всичките Ви данни и кой сте, от къде сте се виждат и се знаят, че сте собственик на фирмата !
Цената при регистрация е 1870 долара и 1289 долара за поддръжка и такси на година !
Естествено тук нямате управител на фирмата зад който да се криете и титуляра сте вие самият !

И така от години вървят процеси на деофшоризация в световен мащаб и нищо скрито не е скрито !
Живеем в глобален свят, в който всичко се следи и се знае, а само в България не се знае политиците ни къде и как си крият парите или не, някой не иска това да се знае !
Едно е ясно обаче, ако службите решат могат всичко да проследят!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.