Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Туристически дестинации – Олимпийска Равиера

Ако искате да посетите наистина прекрасна туристическа дестинация, значи правилния избор за Вас е прекрасната Олимпийска Равиера. Това не е курорт, а ивица по крайбрежието, която е дълга цели 70к км. Тя се намира в подножието на Олимп, планината, която е позната на боговете.

Тук се намират няколко известни курорта – Платамонас, Катерини, Лептокаря и Акти. Има и други разбира се, но те не са толкова известни и са по-спокойни, като ще Ви гарантират пълна почивка и релакс. Тук каменистите плажове не се срещат често. Островчетата обаче не са никак малко и ако обичате да посещавате такива места, значи ще останете очаровани.  Плажовете на красивата Олимпийска Равиера са много красиви, като на места са напълно безлюдни и предлагат истинско уединение за влюбените двойки. Тъй като наблизко има планина, горещината не се усеща толкова силно през летния сезон, но за сметка на това водата е много приятна, но и топла за среднощно къпане.

Несъмнено днес това е едно от най-красивите места за туризъм в съседката ни Гърция. Пламенната Олимпийска Равиера предлага наистина невероятни природни пейзажи, които просто не могат да не бъдат видени. Тази дестинация се разполага на около осем километра от града Катерини, като там има множество магазини, хотели, таверни, кафета и много други.

Ако искате да прекарате една незабравима лятна почивка, значи задължително трябва да посетите тази гръцка дестинация. Бъдете уверени, че няма да съжалявате за избора си на място за вашата почивка, тъй като природните красоти са повече от много, но и ще намерите много места за забавление и релакс, за да си починете пълноценно от натовареното Ви ежедневие в реалността на каменните мегаполиси у Нас.

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Ако искате да посетите наистина прекрасна туристическа дестинация, значи правилния избор за Вас е прекрасната Олимпийска Равиера. Това не е курорт, а ивица по крайбрежието, която е дълга цели 70к км. Тя се намира в подножието на Олимп, планината, която е позната на боговете. Тук се намират няколко известни курорта – Платамонас, Катерини, Лептокаря и ...

Рейтинг на публикацията

Оцени публикацията: Бъди първи!
0

About administrator