Джуджето Джамбазки с вулгарен език в скандален чат

Джуджето Джамбазки с вулгарен език в скандален чат

Скандален чат с участието на Ангел Джамбазки.

Вижте как говори човек избран да представлява страната ни в Европейския съюз и после пак се чудете защо в Европа ни смятат за ганьовци.

Джамбазки, който заради ниския си ръст е известен в социалните мрежи, като Джуджето е засечен да коментира в популярната група „Моджо Френс“.

Efekt 2

То ли е Джамбазки?

Често ползвана дума от Джуджето е нарицателното за мъжки полов орган – кур. Замисляме се,  дали не са верни разказите на видни хомосексуалисти, че Джуджето Джамбазки наистина им е предлагало сексуални приключения! Няма как по друг начин да си обясним такова влечението на „мъж“ към „кур“, която се оказва най-често ползваната дума от Джуджето Джамбазки, видно от чата.

Джуджето Джамбазки с вулгарен език в  скандален чат

В чата Джуджето Джамбазки говори и за „ебавка“, което е още по-подозрително и сериозно ни замисля каква ли е неговата ориентация, че е толкова развълнуван от тези работи.

Джуджето Джамбазки с вулгарен език в  скандален чат

Не закъсняват и подигравките от други членове на групата, които провокирани от арогантния език на депутата джудже го наричат „дамаджански“ и го определят като „то“.

Джуджето Джамбазки с вулгарен език в  скандален чат

Джуджето Джамбазки с вулгарен език в  скандален чат

Ние от Blife EU публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Refsponsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.