Диктатурата минава през медиите

Диктатурата минава през медиите

Диктатурата минава през медиите
Свобода на словото ли, да бе да!
През 2007г. България е била на 37 място по свобода на словото!
След идването на ГЕРБ вече сме на 109 място!
Европа спомага на тази Диктатура!

Отпускат се фондове за финансиране на медии, но тези фондове се разпределят от правителството!
Правителството пък ги дава на васалните медии и така! В другият сектор пък се контролират от олигарсите !
И така на практика рекламодателите държат медиите!
А рекламодателите са онези, който ви манипулират !
И така политическата обвързаност е и икономическа като виждаме как един депутат в опозиция неговите медии подкрепят управляващите!
И Правителството спонсорира опозиционни медии !
Всичко е война на интереси и всички тези интереси са за контролът на общественото мнение !

Виждаме как едни и същи лица обикалят телевизията, едни и същи лица правят политически анализи и коментари !
Който е с тях е супер, който не е го обявяват, че разпространява „фалшиви новини“ и ли пък, че е бил трол!
Истината е, че обществото не трябва да знае истината и да бъде обвито в една медийна мъгла, да бъде притъпено чувството му за патриотизъм, родолюбие и да не задава въпроси, а само да консумира отговори! Не става така, има свободни медии, но те са в огромна война със силните на деня в неравностойна битка !

Efekt 2

Оцеляваме и затова хората ни четат!
Наш дълг е да казваме истината, а не да повтаряме спуснатите отгоре теми ! Истината е една, а другото е гледна точка обичаме да повтаряме, а от Европа казват, че имало много истини, а ГЕРБ казват, че истината е само тази, която ги устройва!
И сега „правото да бъдеш информиран“ казват в една телевизия и правото им да дезинформират всеки и всичко от тяхната трибуна кой го даде това право? Хора, свободата на словото в момента ни е зад 109 държави дори и Лесото е преди нас !

Диктатурата на Борисов преминава през медиите, а те все по-трудно оцеляват! С блогърите и по-будните се занимава ГДБОП, с журналистите и тези, който имат информационни сайтове се занимава ДАНС и разузнаването! А с Вас се занимава цялата държавна машина и всичко това е не да ви кажат за кого да гласувате !

Отдавна реалната власт не се сменя с избори у нас, а с бунтове !
И те го знаят кой ще е премиер, кой е президент няма голямо значение, значение има само общественото мнение и там е истинската война кой да контролира Вашите емоции и знания !
Човек вижда това, което знае !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.