Димо Гяуров за мафията у нас

Димо Гяуров за мафията у нас


Димо Гяуров говори за мафията у нас и нейният почерк на действие! И нашата мафия е като другите и моделът на действие е един и същ!

Винаги има поръчител и изпълнител на всяко едно деяния зад тях седят мотиви, а мотивите в повечето случаи имат нещо общо с парите! Поръчителите и извършителите на знаковите убийства в София няма да бъдат открити най-вероятно след време когато бъдат намерени труповете на някой в кладенец или река, или някой проговори къде са заровени извършителите на еди кое си убийство ще имаме косвени улики към тези два случая!

Това е почеркът на мафията и няма случайни неща и не се допускат грешки! Това, че се говори за делата на „Киларите“ и наглите има само за цел да се въздигне имиджът на Цветан Цветанов.

Efekt 2

Гяуров подчерта, че Христов не е направил кой знае какво за разкриването на групата „Наглите“ – просто е завел един от престъпниците при тогавашния вътрешен министър Цветан Цветанов срещу гаранции, че ще стане защитен свидетел на МВР. „Очевидно е имало недоволни и конкуренция.

Твърди се, че фирмите му съвсем не са в цветущо състояние – че има огромни дългове, че не се е разплащал с подизпълнителите и част от работниците. Очевидно е имало много причини някой да поиска да го поръча“, посочи ексшефът на разузнаването.

Ето какво е написал на профилът си във Фейсбук Димо Гяуров:
„Нещо за мен: Роден съм на 12 май 1963 г. във Варна. Магистър съм по право в СУ „Св. Климент Охридски“. От 1991 г. съм адвокат във Варненска адвокатска колегия. През декември 1994 г. бях избран за народен представител от СДС в 37-то Народно събрание. Член бях на Правната и на Икономическата комисии в НС. През март 1997 г. бях назначен с указ на президента Стоянов за директор на Националната разузнавателна служба. От септември 2003 г. бях назначен за извънреден и пълномощен посланик на България в Будапеща. От 2007 г. работя като адвокат. Владея писмено и говоримо английски и руски езици.

На парламентарните избори на 5 юли 2009 г. бях избран за народен представител в 41-то Народно Събрание от 16 МИР – Пловдив Женен съм и имам дъщеря на 16 г.“ Гяуров говори за наглост в изпълнението на престъпленията!

Това е стрелба при липсата на власт и липсата на капацитет да се справят службите!
Това е повече от обезпокоително!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.