изпрати новина
Водещи новини

Димо Гяуров за мафията у нас

Димо Гяуров за мафията у нас


Димо Гяуров говори за мафията у нас и нейният почерк на действие! И нашата мафия е като другите и моделът на действие е един и същ!

Винаги има поръчител и изпълнител на всяко едно деяния зад тях седят мотиви, а мотивите в повечето случаи имат нещо общо с парите! Поръчителите и извършителите на знаковите убийства в София няма да бъдат открити най-вероятно след време когато бъдат намерени труповете на някой в кладенец или река, или някой проговори къде са заровени извършителите на еди кое си убийство ще имаме косвени улики към тези два случая!

Това е почеркът на мафията и няма случайни неща и не се допускат грешки! Това, че се говори за делата на „Киларите“ и наглите има само за цел да се въздигне имиджът на Цветан Цветанов.

Гяуров подчерта, че Христов не е направил кой знае какво за разкриването на групата „Наглите“ – просто е завел един от престъпниците при тогавашния вътрешен министър Цветан Цветанов срещу гаранции, че ще стане защитен свидетел на МВР. „Очевидно е имало недоволни и конкуренция.

Твърди се, че фирмите му съвсем не са в цветущо състояние – че има огромни дългове, че не се е разплащал с подизпълнителите и част от работниците. Очевидно е имало много причини някой да поиска да го поръча“, посочи ексшефът на разузнаването.

Ето какво е написал на профилът си във Фейсбук Димо Гяуров:
„Нещо за мен: Роден съм на 12 май 1963 г. във Варна. Магистър съм по право в СУ „Св. Климент Охридски“. От 1991 г. съм адвокат във Варненска адвокатска колегия. През декември 1994 г. бях избран за народен представител от СДС в 37-то Народно събрание. Член бях на Правната и на Икономическата комисии в НС. През март 1997 г. бях назначен с указ на президента Стоянов за директор на Националната разузнавателна служба. От септември 2003 г. бях назначен за извънреден и пълномощен посланик на България в Будапеща. От 2007 г. работя като адвокат. Владея писмено и говоримо английски и руски езици.

На парламентарните избори на 5 юли 2009 г. бях избран за народен представител в 41-то Народно Събрание от 16 МИР – Пловдив Женен съм и имам дъщеря на 16 г.“ Гяуров говори за наглост в изпълнението на престъпленията!

Това е стрелба при липсата на власт и липсата на капацитет да се справят службите!
Това е повече от обезпокоително!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*