изпрати новина
Водещи новини

Динко имал снегорин +ВИДЕО

Динко имал снегорин +ВИДЕО
Динко Вълев прави път в преспите !

И докато прави път в снега говори на някой за г@зъ!
Динко Вълев нашумя с това, че спря група мигранти, нашумя и с това, че помага на хора от горящ автобус и ролята на национален герой яко му допада, но и взе яко май да се излага, защото с Бойко по телефона си говори и се координира, това и в пресата вече излиза !

Та едно е да помагаш на хора в нужда, друго е да го правиш и да се перчиш с това ! Някак си да търсиш медийна изява на гърба на някой, който страда нещо някак не върви !
Добро да правиш и да се помага това хубаво и да се дава личен пример Динко разбери, но да се снимаш и да го показваш някак не върви.

Излиза, че го правиш не от добро сърце, а за слава, което всичко до сега го покварява !
Популярността е развратната сестра на славата, а слава не се подържа с псувни и ругатни, не се подържа с обиди разбери !

Динко
Личният пример има заразителна реакция, но и възпитателна такава за да си мериш мъжеството с някой друг и да се фукаш някак си напук не добродетел, а фукня, а тя е зла и лоша, но всичко стана някак пошло !

И така народната любов като загубиш и се озлобиш няма да си те герой, а ще приличаш на злодей, което си е антипод на това, с което народа те хареса !
Е вече всичко знаем, че Динко има снегорин и скоро Динко ще е обикновен един !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*