изпрати новина
Водещи новини

Дисциплинирана Просперираща Демокрация

Дисциплинирана Просперираща Демокрация

Дисциплинирана Просперираща Демокрация
Това е новият световен ред!
Дисциплинирана до толкова, че да има ред и ясни правила за всеки! Просперираща с планово поставяне на цели и задачи и икономически подем!

Демокрация до толкова, че да не бъде свободия, но да не бъде и хаос какъвто е в момента !
Дисциплинирана държава непознатата ни от Комунизма, но може да се възроди всичко добро от тогава като службите започнат да служат на народа, а не на мафията !

Тогава имаше ред и дисциплина и престъпността бе сведена до минимум, а за мафия и не можеше да се говори !
Тази разюздена Демокрация обаче се превърна в антипод на всичко хубаво от тогава и дори доведе със себе си много пороци и уронващи моралните, психическите и дори физическите измерения на обществените норми !!!

България е била силна и просперираща в периодите когато властта е била концентрирана и само тогава може да се работи за просперитет!
Да вземем предвид Япония – например там Комунизъм не е имало, но е имало централизирана имперска власт !

А честа и достойнството на самураите граничат с най-високите нива на дисциплина и самодисциплина като личен пример и респект в обществото!
Днес обаче единственото по което си приличаме с Япония е високият процент на самоубийства и ако там са от чест и достойнство у нас са от бедност и невъзможност за оцеляване! Япония е третата по сила икономика в света, но това не би било възможно да се случи без дисциплинирана нация и самодисциплинирана работна сила !

Време е за дисциплинирана прогресираща Демокрация ! Демокрация, в която гражданските общества взимат активна позиция в процесите в страната !
Активна позиция, която се проявява по начинът в Швейцария с месни референдуми и активна дейност, която възпитава и с личен пример подрастващите !

Гражданските организации по места за опазване на околна среда и такива, които на доброволни начела полагат обществен труд с подкрепата и съдействието на общините както едно време нашите прадеди са построявали читалища и училища !

Само така всеки един, който е ангажиран с труд и средства, време и желание, когато е съпричастен той ще пази, опазва и ще проконтролира!
Говорим за дисциплинирана Демокрация, но не за Диктатура и еднолична власт !
Истински равни права по конституция и закон !
Един нов ред по който, ако тръгне нашата нация внуците ни ще живеят в една уредена и богата държава !
Време е за дисциплинирана и просперитивна пряка Демокрация, а не на Диктатура и Дискриминация, и ликвидирането на една нация !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*