Дисциплинирана Просперираща Демокрация

Дисциплинирана Просперираща Демокрация

Дисциплинирана Просперираща Демокрация
Това е новият световен ред!
Дисциплинирана до толкова, че да има ред и ясни правила за всеки! Просперираща с планово поставяне на цели и задачи и икономически подем!

Демокрация до толкова, че да не бъде свободия, но да не бъде и хаос какъвто е в момента !
Дисциплинирана държава непознатата ни от Комунизма, но може да се възроди всичко добро от тогава като службите започнат да служат на народа, а не на мафията !

Тогава имаше ред и дисциплина и престъпността бе сведена до минимум, а за мафия и не можеше да се говори !
Тази разюздена Демокрация обаче се превърна в антипод на всичко хубаво от тогава и дори доведе със себе си много пороци и уронващи моралните, психическите и дори физическите измерения на обществените норми !!!

Efekt 2

България е била силна и просперираща в периодите когато властта е била концентрирана и само тогава може да се работи за просперитет!
Да вземем предвид Япония – например там Комунизъм не е имало, но е имало централизирана имперска власт !

А честа и достойнството на самураите граничат с най-високите нива на дисциплина и самодисциплина като личен пример и респект в обществото!
Днес обаче единственото по което си приличаме с Япония е високият процент на самоубийства и ако там са от чест и достойнство у нас са от бедност и невъзможност за оцеляване! Япония е третата по сила икономика в света, но това не би било възможно да се случи без дисциплинирана нация и самодисциплинирана работна сила !

Време е за дисциплинирана прогресираща Демокрация ! Демокрация, в която гражданските общества взимат активна позиция в процесите в страната !
Активна позиция, която се проявява по начинът в Швейцария с месни референдуми и активна дейност, която възпитава и с личен пример подрастващите !

Гражданските организации по места за опазване на околна среда и такива, които на доброволни начела полагат обществен труд с подкрепата и съдействието на общините както едно време нашите прадеди са построявали читалища и училища !

Само така всеки един, който е ангажиран с труд и средства, време и желание, когато е съпричастен той ще пази, опазва и ще проконтролира!
Говорим за дисциплинирана Демокрация, но не за Диктатура и еднолична власт !
Истински равни права по конституция и закон !
Един нов ред по който, ако тръгне нашата нация внуците ни ще живеят в една уредена и богата държава !
Време е за дисциплинирана и просперитивна пряка Демокрация, а не на Диктатура и Дискриминация, и ликвидирането на една нация !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.