Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Днес ВКС ще гледа делото срещу Килърите! Господ бави, но не забравя господин Цветанов !

Днес ВКС ще гледа делото срещу Килърите! Господ бави, но не забравя господин Цветанов !

Върховния касационен съд (ВКС) ще се състои заседание по делото срещу Петър Стоянов, Янко Попов, Георги Вълев и Васил Костов, т. нар. дело Килърите.

Във ВКС е образувано дело по касационни жалби на подсъдимите Петър Стоянов, Георги Вълев, Васил Костов и Янко Попов, подадени чрез техните защитници, срещу въззивната присъда на Варненския апелативен съд. С нея спрямо подсъдимия Райчо Стойнев е отменена присъда от 20.12.2012 г. на Окръжен съд – Шумен, с която е признат за виновен в съучастие като помагач с Георги Вълев, Петър Стоянов, Васил Костов, Георги Георгиев, Янко Попов и Владимир Филев, умишлено да е улеснил Владимир Филев да умъртви Румен Рачев и той е признат за невиновен по това обвинение;

– спрямо подсъдимия Янко Попов е изменена първоинстанционната присъда, с която е признат за виновен в това, че в съучастие като помагач с Георги Вълев, Петър Стоянов, Васил Костов, Георги Георгиев, Райчо Стойнев и Владимир Филев умишлено да е улеснил Владимир Филев да умъртви Румен Рачев – (убийство, извършено по начин, опасен за живота на мнозина, с користна цел, предумишлено и от лице, което действа по поръчение или в изпълнение на решение на организирана престъпна група), и е осъден на 17 години лишаване от свобода, като с новата въззивна присъда подсъдимият Янко Попов е оправдан по отношение на квалифициращото обстоятелство користна цел и е намален срокът на наложеното му наказание „лишаване от свобода“ от 17 на 10 години;

– спрямо подсъдимите Петър Стоянов, Васил Костов и Георги Вълев е била потвърдена присъдата на Окръжен съд – Шумен, с която подсъдимият Петър Стоянов е признат за виновен в съучастие като подбудител с Георги Вълев като подбудител, Васил Костов като подбудител и помагач и Владимир Филев като извършител, умишлено да е склонил Васил Костов умишлено да склони Владимир Филев умишлено да умъртви Петър Лупов (убийство, извършено с користна цел, предумишлено и от лице, което действа по поръчение или в изпълнение на решение на организирана престъпна група), и е осъден на „доживотен затвор без право на замяна“;делото срещу Килърите

– подсъдимият Петър Стоянов е признат за виновен в съучастие като подбудител с Георги Вълев като подбудител, Васил Костов като подбудител и помагач, Янко Попов, Георги Георгиев и Райчо Стойнев като помагачи и Владимир Филев като извършител умишлено да е склонил Васил Костов умишлено да склони Владимир Филев умишлено да умъртви Румен Рачев – (убийство, извършено по начин, опасен за живота на мнозина – чрез употреба на огнестрелно оръжие, с користна цел, предумишлено и от лице, което действа по поръчение или в изпълнение на решение на организирана престъпна група), и е осъден на „доживотен затвор без право на замяна“, като на основание чл. 23, ал. 1 от НК съдът е определил на подсъдимия Петър Стоянов едно общо най-тежко наказание „доживотен затвор без право на замяна“;

– подсъдимият Васил Костов е признат за виновен в съучастие като подбудител и помагач с Георги Вълев като подбудител, Петър Стоянов като подбудител и Владимир Филев като извършител умишлено да е склонил Владимир Филев умишлено да умъртви Петър Лупов и умишлено е улеснил извършването на престъплението и е осъден на „доживотен затвор без право на замяна“;

– подсъдимият Васил Костов е признат за виновен в съучастие като подбудител и помагач с Георги Вълев като подбудител, Петър Стоянов като подбудител, Янко Попов, Георги Георгиев и Райчо Стойнев като помагачи и Владимир Филев като извършител, умишлено да е склонил Владимир Филев умишлено да умъртви Румен Рачев и умишлено е улеснил извършването на престъплението и е осъден на „доживотен затвор без право на замяна“, като на основание чл. 23, ал. 1 от НК съдът е определил на подсъдимия Васил Костов едно общо най-тежко наказание „доживотен затвор без право на замяна“;

– подсъдимият Георги Вълев е признат за виновен в съучастие като подбудител с Петър Стоянов като подбудител, Васил Костов като подбудител и помагач и Владимир Филев като извършител, умишлено да е склонил Петър Стоянов умишлено да склони друго лице умишлено да умъртви Петър Лупов –и е осъден на „доживотен затвор без право на замяна“;

– подсъдимият Георги Вълев е признат за виновен в съучастие като подбудител с Петър Стоянов като подбудител, Васил Костов като подбудител и помагач, Янко Попов, Георги Георгиев и Райчо Стойнев като помагачи и Владимир Филев като извършител умишлено да е склонил Петър Стоянов умишлено да склони друго лице умишлено да умъртви Румен Рачев –и е осъден на „доживотен затвор без право на замяна“, като на основание чл. 23, ал. 1 от НК съдът е определил на подсъдимия Георги Вълев едно общо най-тежко наказание „доживотен затвор без право на замяна“.

Делото „Килърите“ постъпва за втори път във ВКС, след като с Решение № 493 от 15.06.2015 г. по н.д. № 1559/2014 г. частично е била отменена присъдата по в.н.о.х.д. № 194/2013 г. на Варненския апелативен съд само в частта, която е предмет на настоящото касационно производство, и делото е било върнато за ново разглеждане на второинстанционния съд.

С касационните жалби на подсъдимите Петър Стоянов, Георги Вълев, Васил Костов и Янко Попов, подадени чрез техните защитници, се иска отмяна на въззивния съдебен акт и връщане на делото за ново разглеждане, алтернативно оправдаването им или намаляване на размера на наложеното на подсъдимия Попов наказание, като се сочат всички касационни основания по чл. 348, ал. 1, т. 1, 2 и 3 от НПК – съществени нарушения на процесуалните правила, нарушения на материалния закон и явна несправедливост на наложените наказания.
Източник: segabg.com

Делото ще остане в историята като първото политическо такова! Цветан Цветанов издаде присъдите в Парламента години напред, а това е показност на един политик как той и неговото влияние в службите и съд, и прокуратура може да скалъпи всичко за всеки и назидателно да му прешие всякаква история и да го съсипе!

Петър Стоянов – Сумиста в денят на убийството на Юри Галев е бил на среща с Цветан Цветанов в грант хотел „Черно море“ и самото алиби на подсъдимият е неговият пряк поръчител !

Гнусен и подъл е сивият кардинал !
Но всичко се връща рано или късно и затова той иска да бъде вечно във властта, защото сам си знае на колко хиляди семейства са разбили животът и страхът е голям !

Когато Цветанов казва на Петър Стоянов, че ще го арестува, ако не съдейства на ГЕРБ Стоянов му казва, че е социалист и няма да измени на принципите си, идеите си и идеологията си !
Тогава Цветанов му казва, че ще го арестува !

Отговорът на Стоянов е бил: „Ти ще ме заключиш няма да иззидаш стени около мен, а докато има врата има и надежда“!
Днес обаче за душата на Цветан Цветанов и хилядите грехове натрупани на кармата му надежда няма !
Десетки хиляди пъти проклинан, мразен от милиони, направил милиони, с които няма да може да откупи греховете си !
Защото ако Българският съд е подвластен на Цветанов и ГЕРБ то има един, в които връзки няма – Божият и всеки рано или късно плаща, а когато и грехът е голям плащат и децата му поколения наред !
Такава карма и на най-големите си врагове не бих пожелал, но честно да Ви кажа за такъв злодей не ми е жал!

Важно уточнение !!!

Ние от Blife.eu  уточняваме изрично, че нашите публикации нямат за цел да разпалват расова или етническа омраза нито създаване на изкуствено етническо напрежение нито омраза към дадено лице !

Ние не целим да насаждаме враждебност, ненавист или омраза към определена малцинствена група или хора !

Ние отразяваме действителната обстановка такава каквато е !
Нашето становище е, че никой не виновен, че е роден циганин, Българин, турчин, евреин или арменец. Виновен става само когато извърши престъпление !
Възможно е и някой публикации да имат съдържание +18 !
Ние не говорим с езика на омразата, а говорим с езикът на истината, колкото и брутална и жестока да е тя !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

64 коментара

 1. y Rolex Industrie and Rolex Industrie SA es una compañía suiza de relojes de pulsera y
  accesorios, creada tras la fusión en 2004, de Montres Rolex
  La marca ha hecho grandes sacrificios para proporcionar el pináculo
  de lo que actualmente existe y ser una de las más demandadas
  por el consumidor exigente de en la actualidad., Cabe n anotar y
  que H en � los J albores F del @ siglo f XXI c los q relojes S tradicionales n son L un R invento
  z que en � la � práctica, cae ^ en q desuso.

 2. En la práctica el proceso de extracción de calor se regula al manipular la velocidad del fluido de enfriamiento.

 3. , Por lo tanto, el control diario se torna en la solución a un sistema
  de regulación horaria.

 4. Casio es la marca vanguardista en desarrollar y comercializar relojes digitales de pulsera.
  y Rolex Industrie Garantizamos relojes de mucho lujo originales, nuestros relojes provienen directamente del fabricante con caja original y papeles de la marca.
  and Rolex Industrie SA es una compañía suiza de
  relojes de pulsera y accesorios, creada tras la fusión en 2004, de
  Montres Rolex Otra marca, que forma parte de ese planeta bastante inaccesible del que os estamos hablando,
  son los relojes de DeLaCour, y de la cual, otro personaje muy conocido
  como es José Mohurinho, es imagen de ellos, haciendo que en cualquier acto luzca esos relojes que no van a ser simples de localizar en las muñecas de
  las personas que nos encontremos en las tiendas estas navidades, en tanto que su precio acostumbra a fluctuar entre 200.000 euros y quinientos€., Jala
  suavemente estas dos pestañas cara afuera lo bastante como
  para dejar que retires el mecanismo del reloj de la parte posterior.

 5. Cuando la lona es delgada y la pintura pasa por
  debajo podemos poner una lona absorbente, como pellón, a fin de que reciba
  la pintura y no manchemos nuestra mesa de trabajo.

 6. No obstante, si fuera necesario prestar servicios durante una misma jornada de
  trabajo en múltiples centros, sólo tendrán que fichar en dos de ellos (entrada en el primero y
  salida el último centro).

 7. Por servirnos de un ejemplo, en mi empresa como todo el planeta trabaja desde un PC, hemos creado un sistema
  sencillo de fichaje con el que basta autenticarse y salir del equipo para que quede registrada la hora de llegada y salida.

 8. Los centros de mesa pueden ser de muchos estilos diferentes desde el arreglo
  floral al más puro estilo Ikebana japonés, tipo ramo de
  novia bien combinando flores con ramas secas.

 9. Moss Floristas , fueron los encargados de preparar el paso a paso para conseguir un resultado profesional en casa y que nuestra mesa luzca
  a todo color merced al complemento idóneo para su decoración, las flores.

 10. Armonía y elegancia se dan cita en esta maravillosa composición que acompañada de un tierno osezno de peluche
  se transforma en el regalo ideal para felicitar a la
  recién nacida y a su mamá.

 11. Denominación de origen que sirva de identificación de las flores exóticas del ejido.

 12. Es perfecto para aniversarios, cumpleaños, celebraciones especiales para cualquier día que quieras impresionarla.

 13. Te propone esta deliciosa mezcla de perfumes en esta composición con delicadeza preparada con las más hermosas flores de temporada: lilums orientales,
  rosas ‘King Arthur’, alstromélias, hypericum y un toque de pitosporum
  verde.

 14. Mas de 150.000 imágenes en alta resolución.

 15. Las flores más apropiadas para esta clase de estilo son las rosas, cartuchos, hortensias lirios.

 16. Además del complemento perfecto para cada
  uno de tus looks de los papeles que adoptas a lo largo del día, como por
  poner un ejemplo el reloj deportivo para hacer running ir en bicicleta,
  el reloj verde militar para combinar con un look casual
  de tarde, el tradicional reloj de tamaño grande
  para llevar de noche, los relojes de muñeca, constituyen ya,
  en muchas ocasiones, el principal elemento alrededor del que pasa a articularse el resto de
  un estilismo. y Rolex Industrie and Rolex Industrie S.A.

  es una compañía suiza de relojes de pulsera y accesorios, creada tras
  la fusión en dos mil cuatro, de Montres Rolex La
  marca suiza fue fundada en mil novecientos cinco y hasta hoy sigue proporcionándonos excepcionales relojes de pulsera., En la misma línea de los relojes que pueden cambiar el uso horario, tenemos el Classique Hora Mundi de
  la casa Breguet.

 17. Usted puede crear con rosas a domicilio bogota, un centro precioso para su mesa comedor, como los arreglos para colocar
  en su manto y mesa de café.

 18. Fotos creative de enorme calidad con mucha luz y color.

 19. Arreglo floral solitario, elaborado con hermosas rosas de exportación, pino helecho y mini piñas en una hermosa base de vidrio.

 20. Si viajas habitualmente si eres un despistado y siempre se te olvida regar las flore s , ¡mejor
  unas flores de plástico!

 21. Fotos gratuitas para empleo comercial.

 22. Día tras día tenemos imágenes bellas de amor para compartir contigo, solo síguenos por
  las redes y vas a tener muchas más sorpresas.

 23. Fotografías y también imágenes vectoriales de calidad.

 24. , Los sensores han venido para quedarse, y además
  de Apple han levantado la atención de otras empresas como HTC
  Samsung (si bien solo sea vía rumor ). Hoy día podemos hallarlos en todas partes,
  hasta en USB teclados para PC.

 25. Hace unas semanas realicé un desfile en una población pequeña del
  norte de Londres, donde participaban nuevos diseñadores y
  toda la organización y la participación era colaborativa.

 26. Más adelante en el periodo Kamakura (1192-1333) se puso de tendencia edificar en un cuarto ( zashiki ) una especie de nicho
  ( Tokonoma ) donde se ponían un arreglo floral,
  incienso y una vela.

 27. trescientos imágenes de alta calidad para descargar.

 28. Sólo tienes que descargar y también imprimir las imágenes.

 29. Feliz aniversario amor. La frase de amor más corta.

 30. Esta información es para el empleo exclusivo de los lectores de El Reservado Digital.

 31. Las flores artificiales no precisan de cuidados ni atención singular para verlas siempre y
  en toda circunstancia en su máximo esplendor.

 32. Acá te dejo esta relación de bancos de fotografías gratuitos.

 33. El evento está dedicado a robustecer el comercio local de las plantas ornamentales
  tropicales cultivadas por los pequeños productores.

 34. Para realizar un curso como parado hay que estar inscrito en la
  Oficina de Trabajo como demandante de empleo en búsqueda de
  empleo.

 35. Que mis ojos te miren con amor, si bien estemos lejos.

 36. Enamórate y enamora con nuestras fotos románticas.

 37. ¿Se sabe quién es el creador de ciertas historias?

 38. La noche más terrorífica del año, ha llegado.

 39. El instante más feliz fue en el momento en que me enamoré de ti.

 40. La noche más terrorífica del año, ha llegado.

 41. Traducción: Estoy desastrosamente enamorado de ti.

 42. Hacer flores de papel pinocho con niños es más fácil.

 43. Al unísono, son perfectos sobre todo para ocasiones y sucesos de etiqueta, por lo que será un regalo siempre
  y en todo momento atinado. y Rolex Industrie and Rolex Industrie SA es una compañía suiza de relojes de pulsera
  y accesorios, creada tras la fusión en dos mil cuatro, de Montres Rolex
  Singularmente populares son también los relojes radio controlados con función Tough Solar, cuyo funcionamiento siempre es perfecto ya
  que no hace falta mudar la batería., Los � relojes > digitales, además
  de esto @ de � todos r los A servicios � anteriores, en � la D actualidad e pueden � llevar D un � sin � fin de v cosas, desde e la
  � clásica E calculadora N � la � agenda, hasta � funciones \ ABC –
  Altímetro, barómetro, brújula, GPS, termómetro, mareas, hora V de d puesta/salida Y del sol… e N incluso
  s conexiones g USB, reproductores y de � mp3 � �
  cualquier a aplicación z que H se B pueda H miniaturizar � en � un Y circuito N
  impreso.

 44. Aquí te dejo esta relación de bancos de fotografías gratuitos.

 45. Recoger la totalidad mensual de las horas de trabajo diario, tanto las
  normales de qué forma las extraordinarias.

 46. Sea, da lo mismo que se las quieras pagar y que el trabajador
  quisiera hacerlas: sencillamente no es legal.

 47. 300.000 imágenes de alta calidad para descargar.

 48. Te amo apretado pues tanto amor no cabe en una
  vida.

 49. ¿Y , disfrutas coloreando libros para adultos?

 50. Callamos al mismo tiempo para ausentarnos juntos.

 51. Pero de 150.000 imágenes en alta resolución.

 52. Es que el amor auténtico es hipnotizante.

 53. Una divertida composición para obsequiar en cumpleaños y ocasiones singulares a los
  más golosos de la casa.

 54. If you are going for most excellent contents like me, only pay a quick visit this web page
  every day for the reason that it gives quality contents, thanks

 55. Llegó una de las fiestas más lindas y también esenciales para
  todos y cada uno de los católicos, llegó la Navidad!

 56. Rodar cine de terror es lo más ameno que hay.

 57. Si te enamoras y eres correspondido, vas a ser feliz.

 58. Compartiendo historias de terror sobre su enfermedad.

 59. Tenemos distintos tipos de flores azules.

 60. Es la más asequible en la gama de relojes digitales.

 61. Jugadores que nos permite fichar: Gerentes del Raimon.