Днес един голям човек от Перу ни каза, че духът на Спартак е мъртъв!

Днес един голям човек от Перу ни каза, че духът на Спартак е мъртъв!


Мъртъв ли е духът на Спартак?
Видеото което всеки Българин трябва да види !
На регулярно събиране на Войнски съюз „Васил Левски“ и БНО „Шипка“ в хотел „Черно море“ във Варна днес говори един индианец !

Урок по родолюбие и спасение на един народ и една нация от окупация на властта и изтребление днес това ни даде един индианец !
Дали трябва да събудим духът на Спартак или да изчезнем като народ и нация остава Вие да решите, но да се говори за демографска криза, за демографска катастрофа, а всички ние, които можем да решим този проблем да бездействаме !

Време е да се правят деца, да се правят наследници, да се спасява тази нация от изтребление !
Ето какво са направили в Перу, а ние не можем ли ?
Светът е оцелял не защото се е смял, а защото се е еб@л !
Време е да правим деца, време е да посеем семената на една силна и могъща нация! Време е да сменим образователната система и да ги научим на родолюбие, че родината и народът ни е всичко за което си струва да се умре и да се живее!

Efekt 2

Между смъртта и живота трябва да изберем живота, а що се отнася до смъртта никой не се е отървал жив от нея!
Въпросът е, че трябва народ за да има държава и ние сме тези, които можем да променим броят му, а не да си внасяме ислямисти джихаджисти !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.