Дните на Борисов са преброени

Дните на Борисов са преброени


Смъртната присъда вече е разписана. Дните на Борисов са преброени и той го знае затова и бързат да грабят и щавят след КТБ дузина мастити бизнесмени и сега Васил Божков. Бързат за къде и за кога, бързат, ако самите те не знаеха, че дните им са преброени и щавят като за последно. Присъдата си я разписа сам Бойко когато застана на пътя на Русия, когато продаде интересите и на САЩ и Европа спрямо ислямската инвазия на която ордите преминаха през Българската граница по пътят им към Европа.

Подписа я когато изневери на Ердоган. Подписа я когато изневери на мафията и предаде своите по арестите. Подписа я още отдавна когато подложи Сретен Йосич. Предателят си остава предател за цял живот, но мафията не прощава на предатели. Вече никой не иска да работи с Бойко Борисов. Сега с Боклука излъга и италианската мафия.

С заграбените активи на ВИВАКОМ и нереализираният „Южен поток“ си спечели омразата и на Руската мафия. Страхът на Борисов, че всяка глътка въздух може да му бъде последна е основателен. Борисов има само врагове като добавим и кръгът КАПИТАЛ и Цветан Василев, който също търси мъст и всички индикации сочат, че дните на Борисов са преброени. Не можеш да убиеш всички, не можеш да ограбиш всички, но можеш да си презиран от всички.

Парите са преходни, но отмъщението няма срок на годност и все някога ще го застигнат клетвите, омразата и назиданието. Истината е, че Борисов погази всички закони и конституцията, но погази и законите на омертата, погази неписаните закони на мафията, а тя не прощава. Когато си заобграден само от врагове и предатели краят ти е близо. Когато толкова много международни мафии те искат мъртъв въпрос на време е все някой да успее. Няма сила на света, която да спаси Бойко Борисов от предначертаното, а той сам чертаеше съдбите на народът си и преразпределяше порциите във властта.

 

Алчност – тя погубва всеки и скоро, ама много скоро ще бъдем свидетели на краят на един диктатор, на краят на епоха. Дните на Борисов са преброени и това не е фалшива новина!

Efekt 2

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.