Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Добре дошли в матрицата

Добре дошли в матрицата
Добре дошли в матрицата на медиите ни у нас

Цяла седмица следя новините и не видях такива!

Пълно медийно мълчание, народа се занимава с коне и щъркели, а социалните мрежи са пълни с котенца и кученца! Някак си спряха да говорят за Гинка, ЧЕЗ и онези 3 милиона Българи в какво положение са?

Изведнъж забравиха и за онези 16 милиарда ДДС дето не отишло в страната, но пък заловиха други такива, които крадели 500 до 5000 от малките фирми, а какво стана с големите ДДС измами и НАП – тишина! Заговори се за земеделците и горивата за тях, но никой не казва какво става с горивата на национално ниво и плащат ли се акцизи там ?

Иначе кабинета ще решава дали да отпуснат на социалното министерство някой лев за великденски надбавки на хората в нужда и пенсионерите, но пък от социалното министерство решиха, че има спешна и неотложна нужда от закупуване на нови луксозни лимузини за 720 000 лева!

Голяма среща във Варна и никой нищо не каза какво стана на нея – едни хора от Европа и едни хора от Анадола говориха за вземане на евро пари ! Какво става с въпросите? Били поставени къде? В папка, в чекмедже и затова сме на такова дередже! Недостиг на учители и ученици, а за качеството на образование никой не говори какво се учи и какво не, пак не се спомена !

Иначе темата за конете и за Винету не спира да се върти по телевизията! Е поне един има спечелил от лотарията, в която усърдно участва Българският народ, но това не е реклама, защото хората си казват „е тук печалбата падна вече“! Та се наложи в рекламата да казват, че имало още печалби в тази игра ! Заговори се за европейски военен Шенген ! Солидарни сме към Европа и привикахме Бойко Колев на една закъсняла консултация и да видим сега кое лоби ще надделее, но да не забравяме, че когато Бойко беше главен секретар и в страната на всеки два дена умираха мутри и този същият бе заместник-министър на вътрешните работи кой знае колко компромати има за тиквата?

Европа казва свали го, а Бойко му се не ще, защо ли ? Както се казва ще се разберат !

Държавата се тресе от истински проблеми, а в новините и „смени жената“ коментират, но то ми иди да сменя страната, ама както и да е !

Добре дошли в матрицата, скоро обаче като спре тока на Гинка по жицата какво ще правят столичаните в повече, не стана ясно ! Студената война замириса на Студен мир, а Ердоган дойде в страната с танкове, но никой не разбра ! Матрицата работи и всичко е цветя и рози щом Ви управлява този!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

One comment

  1. Amazong things here. I’m very happy to see your post.

    Thank you a lot and I am having a look ahead to contact you.

    Will you please drop me a e-mail?