Доброто и лошото ченге на протестите +ВИДЕО

Доброто и лошото ченге на протестите +ВИДЕО


Доброто и лошото ченге на протестите ! Виж как се бие !
Полицаи млатят с палки протестърите!
Според правителството всичко е спокойно и стабилно в страната според! Според надъханите от ГЕРБ обаче полицаите могат да бият наред само и само да се потуши народното недоволство !

Във видеото обаче ясно се вижда, че един полицай дойде и се противопостави на колегата си !

Народе Български, не се страхувайте да излезете и да заявите своята позиция !
Това не са поредните кадри на доброто и лошото ченге, това е самата истина ! Самите полицаи не плащат ли високи сметки ?

Efekt 2

Те не са ли хора от народа ?
Хората скандират в цялата страна като вчера бяха над 100 000, а днес колко ли ще са?

На всички протести има изпратени провокатори, които да хвърлят димки и пиратки, с което да направят така, че хората излезли с малките си деца повече да не излизат на протестите !

Скъпи протестъри, скъпи родолюбци и вие скъпи майки и бащи, не се подавайте на провокаторите и не позволявайте протестите да бъдат опорочени и пази Боже окървавени !

Хунтата озорпирала властта не може вечно да си затваря очите – Европа ни гледа,
Америка ни вижда, Русия знае за нас и целият свят знае, че народът не иска ГЕРБ и техните продажни патерици !

Това, което се случва в цялата страна не може да бъде скрито, свободата не може да бъде дарена, а тя може само да бъде отнета !
Време е да изхвърлим боклука от властта !
Време е да заявим ясно „оставка, боклуци крадливи“!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.