Дойде сезонът на оставките

Сезона на оставките !


Пак дойде сезонът на оставките Вижте кои са номинираните министри?
Асфалт Паша разпореди – Незабавно приемане на Истанбулската конвенция за да се отсрамим пред чужденците!

Пък нали трябва да спаси и мамата!
Иначе Министър Нено поведе с една обиколка пред мамата за номинация за изгонване от Министерско кресло!
Той се опита да се изгаври с Евро Съвета на тема Екология!
Да ама НЕ! ТОЙ ЛИ ЩЕ Е ВТОРИЯ МИНИСТЪР ЗА СМЯНА?
Все пак да не забравяме и Делян Добрев!

Истината е, че огромният брой гафове расте! Но тук зад всяка дума гаф седят човешки съдби и некадърността не е оправдание!
Алчността не е мотив и партийното кадруване не е правилният модел !
Идва ли сезонът на оставките или сезонът на безочие и наглост, надзаконие ще продължава под тази форма? Европа каза спрете да ни заливате с вътрешните си проблеми и Борисов трябва да пренасочи всичките негативи към партията си, към тези три лица в момента ! Дори и Цветан Цветанов от три дни не е по телевизията и по радиата, скриха и него само и само да се мълчи и някак си проблемът да се сниши !
Сезона на оставките !
Време е за оставки и нека опозицията да попита Цветанов защо си позволява да говори, че президентът бил унижавал парламента и противопоставял и разделял !

Efekt 2

Майко мила, що така пак Цветанов се оправдава, а народът се надява да го види и него в списъка на тези за оставка и след това в затвора!
Абе хора кога ще видим политик или министър в затвора?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.