Докато ни управляват бандити няма да има инвестиции у нас

Докато ни управляват бандити няма да има инвестиции у нас
Докато ни управляват бандити няма да има инвестиции у нас

Инвеститорите искат гаранции за своите пари в страната, а бандити ни управляват и няма кой да ги даде тези гаранции и единственият авторитет в Мафията е Бойко Борисов, но какъв авторитет като човек от който се страхуват или като човек, който управлява мафията ? Въпросът е удачен и много важен за страната ни ! Докато няма инвеститори, няма да има и работни места и пари, а когато хората нямат работа и пари нещата са повече от зле !

На практика инвеститори няма, защото те също си говорят за бизнес климат и за законност, говорят си за пазари финансови, но и такива на труда, но най-големият проблем е рекетът на мафията, грабежът на разбойниците и как институциите бранят грабителя, а не ограбения и няма кой да ги защити на практика и затова те не идват, а тези, който са дошли веднъж вече си тръгват и повярвайте ни те говорят с други като тях и думите им са, че държавата ни не става или, че хората не стават и в двата случая ние губим !

Моделът на комуникация с чуждите инвеститори бе наложен от Бойко Борисов и той е чисто и просто мутренски, спомнете си как се взимаха банки за по един лев, как се купуваха заводи по един лев и сега как се слага ръка на най-печелившите предприятия след грабежа КТБ !
Вече само говоренето е друго, вече се говори от името на държавата, а КОЙ е държавата ?
Всички институции се владеят от ГЕРБ, всички мафиоти са на хранилката на ГЕРБ, цялата мафия работи за ГЕРБ и какво очаквате ?
Номера със суджуците е просто нарицателен пример, а това със суджуците се случва във всеки град и малко село !
Бизнесът е подложен на колене и всеки може да бъде съсипан по всяко време, ако откаже да си плати рекетът към ГЕРБ !

Efekt 2

Познавате ли бизнесмен, който да работи и да не си плаща в момента ?
Имате ли приятели или колеги, който над който да няма натиск за това ?
Имали ли сте бизнес и защо е приключил ?
Това са част от въпросите, които ние ви задаваме, но отговорът е само един ГЕРБ !
Както се казва всички отговори водят до ГЕРБ с други думи, а с прости думи всичко това има едно име и то е МАФИЯ !
Докато народът не се осмели да каже „не на страха“, докато народът е доброволен донор на мафията тя винаги ще е силна, а кое я прави силна ли, ами ВАШИТЕ ПАРИ !

Ако всички спрат да и плащат мафията има големи разходи и тогава мафията ще умре образно казано !
Самите мафиотски кланове ще започнат да се избиват помежду си за пари! ВИЖТЕ НДК какво се случи там – два лобистки кръга на Бъчварова и на Лиляна Павлова се сбиха и кой потули самият случай, самият ДОН НА МАФИЯТА БОРИСОВ !
Но това начертава едни други хоризонти, че ако го няма босът на мафията самите кланове, групировки, банди или както искате да ги наречете просто ще се самоизтрепят за пари !
Някой ще кажат, че природата не търпи вакууми и ще се появи друг бос и ако хората не търпят страха да ги командва мафията просто ще спре да съществува !

Естествено трябват и закони твърди за всички и някой да ги приложи най-после в страната ни !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.