изпрати новина
Водещи новини

Докато ни управляват бандити няма да има инвестиции у нас

Докато ни управляват бандити няма да има инвестиции у нас

Докато ни управляват бандити няма да има инвестиции у нас

Инвеститорите искат гаранции за своите пари в страната, а бандити ни управляват и няма кой да ги даде тези гаранции и единственият авторитет в Мафията е Бойко Борисов, но какъв авторитет като човек от който се страхуват или като човек, който управлява мафията ? Въпросът е удачен и много важен за страната ни ! Докато няма инвеститори, няма да има и работни места и пари, а когато хората нямат работа и пари нещата са повече от зле !

На практика инвеститори няма, защото те също си говорят за бизнес климат и за законност, говорят си за пазари финансови, но и такива на труда, но най-големият проблем е рекетът на мафията, грабежът на разбойниците и как институциите бранят грабителя, а не ограбения и няма кой да ги защити на практика и затова те не идват, а тези, който са дошли веднъж вече си тръгват и повярвайте ни те говорят с други като тях и думите им са, че държавата ни не става или, че хората не стават и в двата случая ние губим !

Моделът на комуникация с чуждите инвеститори бе наложен от Бойко Борисов и той е чисто и просто мутренски, спомнете си как се взимаха банки за по един лев, как се купуваха заводи по един лев и сега как се слага ръка на най-печелившите предприятия след грабежа КТБ !
Вече само говоренето е друго, вече се говори от името на държавата, а КОЙ е държавата ?
Всички институции се владеят от ГЕРБ, всички мафиоти са на хранилката на ГЕРБ, цялата мафия работи за ГЕРБ и какво очаквате ?
Номера със суджуците е просто нарицателен пример, а това със суджуците се случва във всеки град и малко село !
Бизнесът е подложен на колене и всеки може да бъде съсипан по всяко време, ако откаже да си плати рекетът към ГЕРБ !

Познавате ли бизнесмен, който да работи и да не си плаща в момента ?
Имате ли приятели или колеги, който над който да няма натиск за това ?
Имали ли сте бизнес и защо е приключил ?
Това са част от въпросите, които ние ви задаваме, но отговорът е само един ГЕРБ !
Както се казва всички отговори водят до ГЕРБ с други думи, а с прости думи всичко това има едно име и то е МАФИЯ !
Докато народът не се осмели да каже „не на страха“, докато народът е доброволен донор на мафията тя винаги ще е силна, а кое я прави силна ли, ами ВАШИТЕ ПАРИ !

Ако всички спрат да и плащат мафията има големи разходи и тогава мафията ще умре образно казано !
Самите мафиотски кланове ще започнат да се избиват помежду си за пари! ВИЖТЕ НДК какво се случи там – два лобистки кръга на Бъчварова и на Лиляна Павлова се сбиха и кой потули самият случай, самият ДОН НА МАФИЯТА БОРИСОВ !
Но това начертава едни други хоризонти, че ако го няма босът на мафията самите кланове, групировки, банди или както искате да ги наречете просто ще се самоизтрепят за пари !
Някой ще кажат, че природата не търпи вакууми и ще се появи друг бос и ако хората не търпят страха да ги командва мафията просто ще спре да съществува !

Естествено трябват и закони твърди за всички и някой да ги приложи най-после в страната ни !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*