изпрати новина
Водещи новини

До всички Цигани и Роми!

Купуването и продаването на гласове е занаят, бъдете тарикати !

ГЕРБ ще записват номерата на банкнотите когато плащат уж да сверявали после дали не са ги излъгали, но това е капан, в който много роми ще се хванат ! Ромски джакпот!

Егати страната, нарича се България, а най-обслужвани са ромите и да я кръстим Мангалия ! Сега предстои най-големият ромски джакпот ! Джакпота нараства всяка минута !

Герб са пред загуба и няма да пуснат гетата на друг и без това само част от администрацията и малка част от бизнеса ще гласуват под натиск, никои по любов, а всички са против ГЕРБА, но ключът е в ГЕТАТА, защото над 1 милион цигани имат право на глас !

Само че Циганският вот е с променлив коефициент и може всяка една минута да дойде някой и да даде повече пари ! Миналата година по време на Президентските избори когато циганите гласуваха за Цецка Цачева и тези, които рано сутринта бяха пуснали своята бюлетина и имаха различно заплащане с тези по обед, защото тези по обед бяха получили 15 лева повече и така РОМОВЕТЕ ВКУПОМ СИ ПОИСКАХА ПАРИТЕ, а от ГЕРБ трябваше да им платят !

Сега е друго – Ердоган е налял купчина с пари в Местан и иска да върне Турското робство у нас или „присъствие“! Те и сега влизат ислямисти да присъстват, ама един ден като се въоръжат друго ще ревът ! Та Местан е яко в далаверата с купуването на гласове като се закучи както преди в Павел баня даваше по 350 лв. за глас и така изборите могат да станат скъпи за ГЕРБ !

От друга страна и Марешки разчита на Цветелин Кънчев да му уреди някой друг цигански глас иначе мотивацията е опасна за коалиция Евро Рома има ВОЛЯ, ако Марешки не влезе в парламента отива на подсъдимата скамейка със запор на имущество, затвор, килии и за какво ли не – побой и нападение на общински съветници, рекет, самоуправство и всякакви шменти капели !

Марешки е мотивиран, Местан също, а от ГЕРБ това е спасението им ! Вярно държавата развъжда циганите насила, но колкото и да са много не стигат, това е ! Чуват се приказки, че и новите партии Да България се спряга, че и тя ще е със секретно мото „Да Мангалия“ и Реформаторският Блок също ще пазаруват цигански гласове ! Откъде толкова цигани, бе господа политици ?

Партия ДРОМ събира оферти, ама не стигат ! И сега Господа цигани, господа евроатлантици и Роми, не продавайте гласът си да Ви кажем няма да ни послушате, но знайте, че тази година ще плащат скъпо и поне изкарайте някой друг лев и когото можете излъжете, те как Ви лъжат !

Та ромският джакпот нараства ! Това, което казват всички е лицемерие:”че купуването и продаването на гласове е престъпление“, а престъпление е, ако те хванат ! От ГЕРБ тази година щели да записват номерата на банкнотите и да правят хайки казват осведомени, но не е сигурно !

Номера с белязаните банкноти не навсякъде ще мине. Това било нова схема за да проверявали техните хора, които им продавали списъци ! Канят се да опорочат изборите или да напълнят затворите с мангали, безскрупулни са ! Купуването и продаването на гласове е бизнес и тази година ще се плаща като за последно, залогът е голям ! Дето се казва цената на една стока се сформира според търсенето и предлагането, а търсенето на Цигани започна, вдигайте цената ! До всички Цигани и Роми, помнете мафията зависи от Вас, а те имат пари, много пари !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*