Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Друговерецът

Друговерецът


Друговерецът Бойко Борисов или по-точно еничарът на България! Как се заличава една религия, един народ и една държава? Когато цифрите говорят!

Ако свещениците в България са около 1000 то имамите са над 4000! Как Бойко Борисов служи на другата вяра? България е православна държава по конституция само!
Абдул-Джабар казва „Когато има насилие и религия, обикновено става дума за пари“!
Насилието над Българското православие не е от днес! Преди Комунистите са го репресирали!
Днес обаче е далеч по-страшно като истинският враг на Християнството у нас е ГЕРБ! Как действат те?
Има проекти от Европейските пари за реставрация и възстановяване на Исторически паметници и храмове!

Парите от Европа се отпускат по следният добре пресметнат ред! Проект за възстановяване на Църковен храм – мисията невъзможна! Идват едни хора от ГЕРБ и ти казват, че еди коя си фирма ще направи ремонт на храма и ти трябва да подпишеш тези документи! Духовното лице отказва и парите се пренасочват за построяване на джамия!

Защо отказва обаче, че нали дяволът е в детайлите? А детайлите са следните – според каноните на Църквата лице, което не е кръстено не може да влиза зад олтара!
Работниците на строителната фирма обаче в голяма степен са Роми и Мюсюлмани, които не са кръстени !

Кой свещеник ще допусне оскверняване на храма, кой ще разреши друговерците да пипат иконите и църковната утвърд !

Второто перо е завишаването на цената за построяване и реставрация или консервация в десетки пъти над реалната !

Кой поп или отец ще подпише такива документи без да има право на одит дори?
Ето как на практика обаче православното християнство е поставено във физическа, психическа и духовна невъзможност!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Ако в Турция за 865 423 мюсюлмани са изградени 985 джамии, то в България за 865 423 мюсюлмани са изградени 1300 джамии! Родината ни е на първо място в Европа по най-много джамии на глава от населението – 1300, с което се нарежда до арабските страни. Това сочи проучване на Евростат.

В Европа живеят над 16 милиона мюсюлмани.
Най-много джамии от глава на населението и то не само на изповядващото Исляма в цяла Европа се пада на България. Великата демокрация в САЩ е позволила изграждането на точно на 1643 джамии за мюсюлманското си население, равняващо се на 7 461 105 млн. души.

Почти толкова храмове, колкото има в малка България!
Истината е, че и дори там където се намери частен инвеститор и дари терен за Църква ГЕРБ правят всичко възможно да не се случи това!
Случаят е така и с известният с гражданско движение „Приятели на Русия и Православният свят“ получиха благословията на Руският патриарх за построяването на първият българо-руски храм „Свети Иван Рилски“ в София!

Руския патриарх благослови изграждането на първия българо-руски храм на улица „Първа българска армия“ 92 в град София, България с думите „Дай Боже”!
Това, че най-висшият Руски духовен човек дава своята благословия за това богоугодно дело! Да ама не, Бойко Борисов не дава! Още през 2013г. варненско-преславският митрополит освещава терена за изграждането на този храм!

Не спират опитите на столична община и службата по кадастъра в София да отнемат имота !
Безбожници ни управляват в лицето на ГЕРБ и техните общински ратай това е ясно, но в името да се угоди на Ердоган се стига далеч извършват се престъпления!
Заличават се партиди на живи хора с нотариални актове, подменя се собственост и то не коя да е, а тази заделена за Църква!

Сега Вие ми кажете Бойко Борисов, Цветан Цветанов както и Фандъкова и многото други от ГЕРБ тези хора Православна държава ли управляват или служат на чужди интереси и религии? Ние нямаме нищо против мюсюлманската общност у нас, но защо правителството е против християнската общност, Вие преценете? Да го наречем друговерец или по-точното е еничар?

Ние не говорим за расова и етническа омраза нито за религиозно разедениение, не говорим за липса на религиозна солидарност!

 

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.