изпрати новина
Водещи новини

Друговерецът

Друговерецът


Друговерецът Бойко Борисов или по-точно еничарът на България! Как се заличава една религия, един народ и една държава? Когато цифрите говорят!

Ако свещениците в България са около 1000 то имамите са над 4000! Как Бойко Борисов служи на другата вяра? България е православна държава по конституция само!
Абдул-Джабар казва „Когато има насилие и религия, обикновено става дума за пари“!
Насилието над Българското православие не е от днес! Преди Комунистите са го репресирали!
Днес обаче е далеч по-страшно като истинският враг на Християнството у нас е ГЕРБ! Как действат те?
Има проекти от Европейските пари за реставрация и възстановяване на Исторически паметници и храмове!

Парите от Европа се отпускат по следният добре пресметнат ред! Проект за възстановяване на Църковен храм – мисията невъзможна! Идват едни хора от ГЕРБ и ти казват, че еди коя си фирма ще направи ремонт на храма и ти трябва да подпишеш тези документи! Духовното лице отказва и парите се пренасочват за построяване на джамия!

Защо отказва обаче, че нали дяволът е в детайлите? А детайлите са следните – според каноните на Църквата лице, което не е кръстено не може да влиза зад олтара!
Работниците на строителната фирма обаче в голяма степен са Роми и Мюсюлмани, които не са кръстени !

Кой свещеник ще допусне оскверняване на храма, кой ще разреши друговерците да пипат иконите и църковната утвърд !

Второто перо е завишаването на цената за построяване и реставрация или консервация в десетки пъти над реалната !

Кой поп или отец ще подпише такива документи без да има право на одит дори?
Ето как на практика обаче православното християнство е поставено във физическа, психическа и духовна невъзможност!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Ако в Турция за 865 423 мюсюлмани са изградени 985 джамии, то в България за 865 423 мюсюлмани са изградени 1300 джамии! Родината ни е на първо място в Европа по най-много джамии на глава от населението – 1300, с което се нарежда до арабските страни. Това сочи проучване на Евростат.

В Европа живеят над 16 милиона мюсюлмани.
Най-много джамии от глава на населението и то не само на изповядващото Исляма в цяла Европа се пада на България. Великата демокрация в САЩ е позволила изграждането на точно на 1643 джамии за мюсюлманското си население, равняващо се на 7 461 105 млн. души.

Почти толкова храмове, колкото има в малка България!
Истината е, че и дори там където се намери частен инвеститор и дари терен за Църква ГЕРБ правят всичко възможно да не се случи това!
Случаят е така и с известният с гражданско движение „Приятели на Русия и Православният свят“ получиха благословията на Руският патриарх за построяването на първият българо-руски храм „Свети Иван Рилски“ в София!

Руския патриарх благослови изграждането на първия българо-руски храм на улица „Първа българска армия“ 92 в град София, България с думите „Дай Боже”!
Това, че най-висшият Руски духовен човек дава своята благословия за това богоугодно дело! Да ама не, Бойко Борисов не дава! Още през 2013г. варненско-преславският митрополит освещава терена за изграждането на този храм!

Не спират опитите на столична община и службата по кадастъра в София да отнемат имота !
Безбожници ни управляват в лицето на ГЕРБ и техните общински ратай това е ясно, но в името да се угоди на Ердоган се стига далеч извършват се престъпления!
Заличават се партиди на живи хора с нотариални актове, подменя се собственост и то не коя да е, а тази заделена за Църква!

Сега Вие ми кажете Бойко Борисов, Цветан Цветанов както и Фандъкова и многото други от ГЕРБ тези хора Православна държава ли управляват или служат на чужди интереси и религии? Ние нямаме нищо против мюсюлманската общност у нас, но защо правителството е против християнската общност, Вие преценете? Да го наречем друговерец или по-точното е еничар?

Ние не говорим за расова и етническа омраза нито за религиозно разедениение, не говорим за липса на религиозна солидарност!

 

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*