Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Дружба навеки! Всеки избира всеки!

Дружба навеки! Всеки избира всеки!

Всеки избира дали ще е дружба с Русия навеки или ще кандидатства за зелена карта?

Но едно е ясно, че старите си спомнят едно, младите знаят друго, а истината е по средата! Вижте къде е тайната !

Спираме с носталгията, тя не може да бъде разбрана от младите, а старите не разбират модерната Демокрация на младите!

Два свята завъртени в хаоса на отрицанието!
Правим музей, в който да покажем на децата какво е слама, какво е мотика и какво е лопата, но не ги учим да боравят с тях като модерното време отхвърля старите навици ! Навици, интересна дума, а именно в нея се крие прогресът и разпада, в нея се крие моделът, бъдещето и краят ! Навици полезни, вредни, правилни и грешни!

Навикът е силна дума, тя е по-силна и от мисълта и от волята като не дава миг покой и на сънят, навикът е силата добра или зла от теб зависи тя !

Навикът да ставаме рано в Комунизма да правим утринна гимнастика, да работим всички до един!

Навикът да се отнасяме с думите „другарко“ и „другарю“, да бъдем със силна семейна клетка, а силните семейни клетки образуват силен държавен механизъм! Да обичаме родината си, да я тачим и защитаваме на първо място бе страната и хората и по градовете, и по селата !

Навиците са тези, които държавната машина отработи в хората и са тези, които подържат пулса на обществото и биоритъмът на цялата държава затова имаше държава ! Днес е Демокрация, днес навиците идват от моделът на живот и от моделите на подражание – гангстери, бандити, фолк певици, чалга и разврат и как да си научим децата на морал? Няма как да стане в този свят навиците сутрин да се излежаваш с цигари и кафе, алкохолът и най-страшният порок е да изтъркаш ти талонче за късмет!

Навиците днес и преди, навиците какви ще са в утрешните дни?
Навиците, там се крие и решението, и спасението! В началото бе словото, а после идва навикът и всичко свършва, нали?

Както се казва внимавайте какво си мислите, защото мислите пораждат действия, а действията създават навици, а навиците оформят характера, а характера кове съдбата! Много са тези, които се оплакват от нелека съдба, но съдбата е само дума, в която се крие комплекстност от думи, мисли, действия и постъпки !

Искаме да променим съдбата си, искаме да променим страната си, но промяната ще дойде когато променим нас самите и чак тогава с едни думи от Комунизма ЛИЧЕН ПРИМЕР ще променим околните и така стъпка по стъпка ще променим идните поколения, но за съжаление обаче загубихме не едно или две поколения!

ГЕРБ съсипаха страната и хората в нея !

Но едно е ясно – спасението е в нас самите докато ни разделят ще сме слаби, но докато се обединим като един и тогава няма сила дето да ни спре освен, ако навикът на битовизмът не ни унищожи както унищожи и Комунизма !
Дружбата между хората и народите там е спасението, но дали ще се сродим ти взимаш решението!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

One comment

  1. What’s up, yes this post is genuinely pleasant and I have learned lot of things from
    it regarding blogging. thanks.