Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Държавна измяна

Държавна измяна


В името на народа за държавна измяна наказанието е смърт!

Държавната измяна в правото е престъпление, което представлява някои от по-крайните форми на действие срещу собствения суверен или държава. То може да включва подпомагане на враждебна държава или просто да е насочено срещу правителството на страната. Това е криминална нелоялност.

Към 2006 българският Наказателен Кодекс дефинира няколко престъпления, насочени срещу републиката:
1. измяна – опит за преврат или терористични действия, имащи за цел отслабване на властта в страната
2. предателство 3. шпионаж
4. диверсия
5. вредителство
6. проповядване на антидемократични идеологии, тероризъм и други. Разпознавате ли Вашите лидери, Вашите политици в някои от тези дефиниции?
1. нима фалшифициране на изборите не е форма на безкръвен държавен преврат?
2. Предателството е видно с целенасоченият геноцид над нацията!
3. Шпионаж в полза на други държави – продават се тайните ни, комуникацията ни се контролира от фирми с достъп до всичко на службите, интернет и говорене на партньорство с чуждите служби, какво е? Какво стана с досиетата на агентите и хората служили на нашите служби?

4. Диверсия!
5. Вредителство всички корпоративни интереси защитавани като добивът на злато и инертни материали, добивът на водата ни, хранителни вериги и всичко, което е вредно – фалшиви лекарства и каквото се сетите! Изброите поне три полезни неща за нацията ни, май е трудно, всичко е вредителство!

7. Проповядване на тероризъм!
Виж Пазарджик и се сетете какво е участието на държавата или какво е това да има училища за имами и проповядване на радикални учения!
Всеки има право на религия, тя е хубаво нещо, добре е човек да има страх от нещо висше и да спазва законите и каноните на своята религия, но да извършваш атентати в името на своят Бог не е Демокрация нито Евроатлантично, а това е трагично!

Налице е държавна измяна със съдействието на цялата държава! Службите изготвят доклади, но те отлежават в чекмеджетата на политически назначените началници, а народът ни измира!
Демографската криза не е криза, а следствие на тези процеси!
Някога имаше държава и в нея имаше Държавна Сигурност, в нея имаше ред и дисциплина, в нея имаше държавност, а сега държавата я няма и народът оцелява в несигурност!
Преди много години когато държавата е била яхната от национални предатели са били арестуване и разстреляни някои без съд и присъда като народът е викал: „Смърт за националните предатели“! Днес народ няма, всичко е публика, която е съучастник със своето бездействие в този кървав маскарад!

Едно обаче е ясно – всичко рано или късно свършва!
Статистиката показва, че броят на партиите и политиците расте, а намаляват гражданите!

Води се война, в която ние сме безмълвни жертви!
А е толкова простичко и лесничко било и май пак ще бъде!
„До стената в името на народа“ да бъде нашата воля!
Ние не пропагандираме за насилие или война, ние припомняме на властта, че и други като тях вече плакоха и са се опитвали да управляват с насилие, репресии и геноцид!
Това не е език на омраза, това е намек за народната любов!

календар
календар

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.