Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Държавна Сигурност

Държавна Сигурност


Държавна Сигурност или по-точно казано сигурността в държавата!

Държавна Сигурност някога се грижеше за държавата и нейните поданици тихо, умно и дискретно!
Единственото по което си личеше тяхното присъствие бяха черните Волги! Когато на терен се появят няколко черни Волги накуп и арестуват някого!

Днес е друго, няма Държавна Сигурност нито сигурност, но пък за сметка на това една жена да арестуват трябва 33 спецченгета да я държат 8-9 часа на оживената улица и така да се напиарят, че видите ли службите работят! Работят службите, по-точно служат нали са служби, но на кого е въпросът – на народа или на мафията било тя имотна или друга това са само въпрос на квалификация!
Сигурност в какво има в тази държава ми кажете, кое е сигурно и как се гарантира?

Плащаш си на ГЕРБ данък сигурност за да те оставят да работиш !
Плащаш си на ГЕРБ за да участваш в държавни поръчки !
Плащаш си на ГЕРБ за да не те съдят и осъждат по скалъпени от тях схеми ! Данъчни и ДАНС контролират всеки лев в страната ни, който влиза и излиза и неговото движение !

Европа –„Свободно предвижване на хора и товари”- едва ли?
Убийците се разхождат на свобода, бягат от затворите, изнасилвачи и педофили вършат необезпокоявано своите дела и когато някой подаде сигнал за тях в полицията някой корумпирано ченге се обръща и ти казва „мани го, това тук няма ПАРИ“!

Значи все за ПАРИ става дума, а за сигурност дума да не става!
Такива са ченгетата по високите етажи – събират информация или за лично ползване, или за партийно ползване на ГЕРБ! Колко вече са във властта повече от десет години и как се подобри качеството на живот?

По-спокойно ли стана или държавата се превърна в една голяма овцеферма като те доят за всичко – данъци, такси, винетки, данък спокойствие, данък за всичко дори на умрелите им вървят данъци !

Спреш ли да пускаш мляко обаче ставаш черна овца и те изваждат от обществото!
Ограбен, без дом, без доходи, имоти, без бъдеще и настояще за тази сигурност ли става на въпрос?
Няма държава, няма сигурност, няма ред и дисциплина, няма го онова време, то отмина !
Днес всичко е ПИАР и прах в очите!
Всеки е обект на следене и разследване и спре ли да се отчита на рекетьорската машина рязко си отива!

Без значение колко голям си като бизнесмен отиваш си от този свят огорчен!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.