Дъщерята на Цветанов започна работа в Световната банка

Дъщерята на Цветанов започна работа в Световната банка


Журналистките наплашени, Цветанов нагло лъже!

Мирослава Иванова от Нова тв се самоцензурира в интервю с Цветанов
Водещата на съботното предаване „Събуди се“ по Нова тв Мирослава Иванова се самоцензурира по време на интервю с Цветан Цветанов. По време на 20-минутния разговор вторият човек в ГЕРБ постоянно повтаряше, че той и управляващата партия държат много на морала в политиката.
Иванова обаче така и не го попита как се връзва това твърдение с назначаването на дъщеря му в Световната банка дни след получаването на бакалавърска диплома. Подобно назначение навсякъде по света се счита за неморално и демонстрация как се ползват политически постове за лично облагодетелстване. Изпълнителен директор на Световната банка е Кристалина Георгиева.

Тя е близка до ГЕРБ и именно партията я предложи за еврокомисар. Пак ГЕРБ я номинира и за генерален секретар на ООН, но тя се класира предпоследна от всички кандидати. Красимир Каракачанов нарече участието й обслужване на „болните амбиции на Георгиева“. Дали с назначаването на младата Гергана Кристалина Георгиева не се отплаща на Цветанов?

„От вас научавам това, на никого не съм казвала кого и какво да пита“. Това коментира за Фрог нюз Силвия Зурлева, член на Борда на директорите на „Нова Броудкастинг груп“.
Преди дни във Фрог нюз публикувахме официална информация от сайта на Световната банка, където е обявено, че дъщерята на Цветан Цветанов е назначена за анализатор по проблемите на бедните региони. Шефът на парламентарната група на ГЕРБ помоли да не замесваме децата и да не публикваме новината, но тя е официално оповестена от СБ и няма никаква причина да остане скрита. В редакцията се обадиха много читатели, които нарекоха случая крещящ пример за злоупотреба с политическо влияние.
Източник: thesofiatimes.com

И така на практика Цветанов си купи още три апартамента, които записа на имената на дъщерите си и броят им стана девет !
За търговия с влияние и дума да не става ! Журналистите не го питат за тези неща, а ако някой каже нещо такова, веднага Цветанов почва да се бори с фалшивите новини ! Десетки хиляди съдби съсипани заради личният егоизъм на един национален предател според, който дори Ботевата чета се е борила със законната османска власт !

Efekt 2

Докато Цветанов иска да редуцира броят на хората с увреждания и да спести 300 000 000 лева като хората в неравностойно положение трябва да отпаднат дори това да означава геноцид и изтребление, а дъщеря му я очаква бляскава кариера в световната банка ! Тези, които ги назначават с връзки често после им трябват връзки да избягат от Темида и закона и ако баща и има такива у нас пред Господ Бог връзки няма ! И десетки хилядите клетви рано или късно ще ги застигнат!

Защото за клетвите цензура няма!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.