изпрати новина
Водещи новини

Еволюция, инволюция, деволюция – Дебилосапиенс

Еволюция, инволюция, деволюция - Дебилосапиенс


Дебилосапиенс нов вид биомаса !
Чети внимателно, че има нещо важно в бъркотията от думи !
Препоръчва се да се чете от онези 20% Когато мечтите победиха надеждата и всеки се захвана не да работи да гради и да създава, а просто да търка билети и да се надява !

Някога говорехме, че гладът победи изкуството и ако пред вас е дилемата баничка или театър, или кино всеки избира баницата и тегли на културата на секундата мамицата !
Днес обаче надеждата за печалба, за лесни пари на много хора банката от устата отне и много се пробваха и гладни останаха !

Вместо закуска с два комплимента и малко мечти денят преминава с кафе и двойна доза захар, че гладът се замъглява !

Цените поскъпват на храната всеки ден, но на кой му пука, че билетът държи си цената, а надеждата победена е от мерак за бързи и лесни пари! Кой в света иска да успее и да забогатее без да работи ми кажете освен онзи дебилосапиенс така наречен?
И така в страната крумовите закони не важат, никакви закони, а гладът бе по-силен от всичко освен от едно алчността, че тя е по-силна и от гладът особено в комбинация с мързел !

Римската максима как се управлява народните маси – „дай им хляб и зрелища“ вече е демоде с дай им хазарт и мечти, а по избори лъжи, а как се управлявали, ами като дебилосапиенс е казал с морков и тояга, но отдавна моркови няма !

bulpress tv

Еволюцията, инволюция, деволюция – дебилосапиенс и продължаваме назад във времето като за едно е бил прав Васил Левски, че ние сме във времето и то е в нас, ние него обръщаме и то нас обръща, но дали ние ще обърнем времето преди да се превърнем в електрони и влезем в невидимият спектър на съществуване или пък не от нас самите зависи !
Но както тръгнало май ще си изчезнем като нация !

Ако искаш да нахраниш някого дай му две риби, ако искаш да му помогнеш наистина научи го да лови риба, ако искаш да го убиеш дай му надежда и две риби и той ще умре от глад, надявайки се някой да му даде две риби!

Това е дали сме дебилосапиенс, който се надява да спечели от лотарията или сме били моделирани и това е психогенетичен експеримент с предизвестен край, ако си от онези 20% знаеш отговора, а другите 80% не им пука особено по избори !

Еволюция, инволюция, деволюция, Дебилосапиенс , Васил Левски,дебил, дебили, хазарт, надежда, надеждата, откраднаха мечтите ни ,

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.