изпрати новина
Водещи новини

Еволюция, инволюция, деволюция – Дебилосапиенс

Еволюция, инволюция, деволюция - Дебилосапиенс


Дебилосапиенс нов вид биомаса !
Чети внимателно, че има нещо важно в бъркотията от думи !
Препоръчва се да се чете от онези 20% Когато мечтите победиха надеждата и всеки се захвана не да работи да гради и да създава, а просто да търка билети и да се надява !

Някога говорехме, че гладът победи изкуството и ако пред вас е дилемата баничка или театър, или кино всеки избира баницата и тегли на културата на секундата мамицата !
Днес обаче надеждата за печалба, за лесни пари на много хора банката от устата отне и много се пробваха и гладни останаха !

Вместо закуска с два комплимента и малко мечти денят преминава с кафе и двойна доза захар, че гладът се замъглява !

Цените поскъпват на храната всеки ден, но на кой му пука, че билетът държи си цената, а надеждата победена е от мерак за бързи и лесни пари! Кой в света иска да успее и да забогатее без да работи ми кажете освен онзи дебилосапиенс така наречен?
И така в страната крумовите закони не важат, никакви закони, а гладът бе по-силен от всичко освен от едно алчността, че тя е по-силна и от гладът особено в комбинация с мързел !

Римската максима как се управлява народните маси – „дай им хляб и зрелища“ вече е демоде с дай им хазарт и мечти, а по избори лъжи, а как се управлявали, ами като дебилосапиенс е казал с морков и тояга, но отдавна моркови няма !

Еволюцията, инволюция, деволюция – дебилосапиенс и продължаваме назад във времето като за едно е бил прав Васил Левски, че ние сме във времето и то е в нас, ние него обръщаме и то нас обръща, но дали ние ще обърнем времето преди да се превърнем в електрони и влезем в невидимият спектър на съществуване или пък не от нас самите зависи !
Но както тръгнало май ще си изчезнем като нация !

Ако искаш да нахраниш някого дай му две риби, ако искаш да му помогнеш наистина научи го да лови риба, ако искаш да го убиеш дай му надежда и две риби и той ще умре от глад, надявайки се някой да му даде две риби!

Това е дали сме дебилосапиенс, който се надява да спечели от лотарията или сме били моделирани и това е психогенетичен експеримент с предизвестен край, ако си от онези 20% знаеш отговора, а другите 80% не им пука особено по избори !

Еволюция, инволюция, деволюция, Дебилосапиенс , Васил Левски,дебил, дебили, хазарт, надежда, надеждата, откраднаха мечтите ни ,

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*