изпрати новина
Водещи новини

Един нормален ден във Франция !

Един нормален ден във Франция !


Един нормален ден във Франция и у нас!

Европейският модел на съществуване, който ще бъде приложен и у нас ! Вижте видеото, което ще Ви остави дълбоко религиозно замислени ! Това е един нормален ден във Франция и така пет пъти на ден ! Гледайте всичко, което се случва в Европа и бъдете сигурни, че то ще се случи и у нас !

Вече има постъпки да се строй нова джамия в София на стойност 60 милиона !
А минавали ли сте скоро покрай централни хали ?
А виждали ли сте такива струпвания на Християни или Будисти, или на някой друга религия последователи ?
Показното преекспониране и окупационните модели на поводени за доминат и многобройно толерантно съжителстване са вече ежедневие ! Да си представим след 20 години какво ще е – всички тези хора със своите семейства от по 20 члена и техните потребности?
Ако това не е тиха пълзяща окупация на една религия, която е завоювала по безкръвен начин нови територии и е приобщила други общества под сянката на исляма !
Тях ги пазят полиция, закон и институции !

 

Тях никой не ги взривява, никой не ги напада с ножове и автомати, колите минават покрай тях и не се впиват камиони или пикапи, или микробуси !
Ислямът е благословен, а всички ние сме неверници според тях и според политиците, защото атентати срещу тези хора няма и няма и да има, защото полицията пази тях, а не нас!

Защото ние сме излишните, по-маловажните, ние сме поробените, а те са завоевателите са всички и знаем, че завоевателите печелят всичко -земята ни, благата ни, златото ни, жените ни, дъщерите ни, всичко дори и задниците на политиците ни, които ги поканиха като всичко е по волята на алчността на Аллах !
А Господ Бог някой попита ли ги, а нас някой попита ли ни?
Не, робите нямат право на глас, нямат думата ! Тихо, не смущавайте службата им, не смущавайте волята на Аллах и нашите продажни султани !
Защото всичко казано от вас може и ще бъде използвано срещу Вас като се формулира като реч на омразата или религиозна дискриминация според БХК затова бъдете толерантни, бъдете послушни граждани уважаващи религиозните потребности на новодошлите, съобразявайте се с тях и не вдигайте шум, бъдете добри с тях и всичко, което те ви поискат им го дайте тихо и смирено както ни учи християнството, ако имате две жени дайте едната на ближният си, ако ви ударят шамар по едната буза обърнете и другата, бъдете добри и смирено приемайте всичко това, защото то е по божията воля! Бог е любов, нека се обичаме и дори да не ни харесва с времето ще свикнете с времето, ще се научите с времето една култура ще погълне друга и вашите деца след време ще бъдат там на килимчето, което вие сте им купили !Архангел Михаил  Стефан Пройнов

Едно обаче съм виждал в църковните храмове и това не един Ангел или Архангел изобразявани с меч или копие, а кой и защо ги е изографисал и това дали не един цикъл, който се повтаря на всеки сто години от векове незнам, но едно знам, че всяко действие поражда равно по сила противодействие и след като църквата вече не е обединител и стожер то хората ще намерят друго зад което да се обединят и след като адът се изскачи на земята, а дали ще слязат и ангелите и архангелите тук на арената на тези динамични процеси ?

Въпросът на който нямаме отговор !
До тогава свиквайте с тази гледка, че това е една обединена Европа, това е новият Ви европейски дом !

 

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*