Един нормален ден във Франция !

Един нормален ден във Франция !


Един нормален ден във Франция и у нас!

Европейският модел на съществуване, който ще бъде приложен и у нас ! Вижте видеото, което ще Ви остави дълбоко религиозно замислени ! Това е един нормален ден във Франция и така пет пъти на ден ! Гледайте всичко, което се случва в Европа и бъдете сигурни, че то ще се случи и у нас !

Вече има постъпки да се строй нова джамия в София на стойност 60 милиона !
А минавали ли сте скоро покрай централни хали ?
А виждали ли сте такива струпвания на Християни или Будисти, или на някой друга религия последователи ?
Показното преекспониране и окупационните модели на поводени за доминат и многобройно толерантно съжителстване са вече ежедневие ! Да си представим след 20 години какво ще е – всички тези хора със своите семейства от по 20 члена и техните потребности?
Ако това не е тиха пълзяща окупация на една религия, която е завоювала по безкръвен начин нови територии и е приобщила други общества под сянката на исляма !
Тях ги пазят полиция, закон и институции !

Efekt 2

 

Тях никой не ги взривява, никой не ги напада с ножове и автомати, колите минават покрай тях и не се впиват камиони или пикапи, или микробуси !
Ислямът е благословен, а всички ние сме неверници според тях и според политиците, защото атентати срещу тези хора няма и няма и да има, защото полицията пази тях, а не нас!

Защото ние сме излишните, по-маловажните, ние сме поробените, а те са завоевателите са всички и знаем, че завоевателите печелят всичко -земята ни, благата ни, златото ни, жените ни, дъщерите ни, всичко дори и задниците на политиците ни, които ги поканиха като всичко е по волята на алчността на Аллах !
А Господ Бог някой попита ли ги, а нас някой попита ли ни?
Не, робите нямат право на глас, нямат думата ! Тихо, не смущавайте службата им, не смущавайте волята на Аллах и нашите продажни султани !
Защото всичко казано от вас може и ще бъде използвано срещу Вас като се формулира като реч на омразата или религиозна дискриминация според БХК затова бъдете толерантни, бъдете послушни граждани уважаващи религиозните потребности на новодошлите, съобразявайте се с тях и не вдигайте шум, бъдете добри с тях и всичко, което те ви поискат им го дайте тихо и смирено както ни учи християнството, ако имате две жени дайте едната на ближният си, ако ви ударят шамар по едната буза обърнете и другата, бъдете добри и смирено приемайте всичко това, защото то е по божията воля! Бог е любов, нека се обичаме и дори да не ни харесва с времето ще свикнете с времето, ще се научите с времето една култура ще погълне друга и вашите деца след време ще бъдат там на килимчето, което вие сте им купили !Архангел Михаил  Стефан Пройнов

Едно обаче съм виждал в църковните храмове и това не един Ангел или Архангел изобразявани с меч или копие, а кой и защо ги е изографисал и това дали не един цикъл, който се повтаря на всеки сто години от векове незнам, но едно знам, че всяко действие поражда равно по сила противодействие и след като църквата вече не е обединител и стожер то хората ще намерят друго зад което да се обединят и след като адът се изскачи на земята, а дали ще слязат и ангелите и архангелите тук на арената на тези динамични процеси ?

Въпросът на който нямаме отговор !
До тогава свиквайте с тази гледка, че това е една обединена Европа, това е новият Ви европейски дом !

 

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.