Едно котило

Едно котило


Едно котило

Защо хората не вярват на политиците и ги наричат, че са от едно котило всичките?

Гарван гарвану никога око не вади – Cornix cornici nunquam confodit oculum!

Има такава поговорка и хората са прави да говорят така ! Политиците от една партия на местно и на регионално ниво си кореспондират с политиците от опозицията като те си живеят в един регион и така контролират електората без значение хората как са се самоопределили политически или религиозно!

Разделението на масите и контролът им е от векове и така и ще бъде ! Разделяй и владей!

Efekt 2

Правилото „Разделяй и владей“ е било сред любимите принципи на някои римски императори.

Разделяй народите, които побеждаваш, за да можеш да господстваш над тях столетия. Разделяй своите поданици, за да се страхуват от теб и да не загубиш първенството си дълго време. Разделяй враговете си, за да не се обединят срещу теб…

И така на практика се контролира електоратът!

Излъганите и обидените на едните отиват при другите за да бъдат излъгани и обидени пак и отново, но през това време животът си върви !
Абе много ни лъгаха вече 28 години !
И така на практика хората казват, че всички са еднакви, всички са маскари !

Спомняте ли си как Бай Ганьо произнася на гости у Иречек прочутата си фраза, от която кръвта на днешните български политици кипва:
“И едните, и другите са маскари!…”

Хората губят доверие в политиците и затова има скала на рейтингът на одобряване или нехаресване на този или онзи политик ! Рейтингът на един политик е нещо нетрайно в основни линии и той се създава от медиите, които пък са собственост на олигарсите, които пък са посочили кои политици да пазят статуквото им във властта!

И така нито Хитлер, нито Сталин са се нуждаели от рейтинг или одобряване от масите на своите действия и затова са наричани диктатори и затова и единият и другият избили огромен брой хора! Днешната власт се стреми към диктатура за да спре да се допитва до народа на всеки две или четири години !

Така или иначе хората не им вярват заради задкулисните договорки така или иначе изборните процеси са манипулирани и натаманявани по секциите, по места и кой е там в заверата?

Пак регионалните структури навързани като свински черва, дето казва народът !
Ето защо хората се нагледаха на лицемерие, наслушаха се на лъжи и нямат доверие на политиците !
Не че нещо им дреме на политиците в тяхното престъпно съзаклятие !
И докато един и същ е броят бюлетините на всички избори и така ще е, няма да им пука, като те контролират тези процеси !
Но има едни други процеси, които не могат да контролират вечно народният гняв, но хората са информирани и вече знаят, че политическата мафия трябва да бъде сменена изцяло !

Да те са едно котило, но ще дойде ден на никому не ще то да е мило !
Едно котило, което е прогнило !
Както се казва „народът днес е проумял, че трябва да изхвърлят боклука от властта за да има утре, за да има нас, за да я има България‘‘!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.