Ексклузивно! Борисов нареди!

Ексклузивно! Борисов нареди!

След престрелката за паркоместа в Слънчев бряг бе свикана извънредна среща на консултативният съвет на МВР по национална сигурност !

Кабинетът взе тежки и неотложни мерки свързани с войната за паркоместа ! След четиричасови дебати експертите по сигурността към МВР и Бъчварова излязоха със становище, което бе водещото при вземането на решението на правителството !

Efekt 2

Правителството в частност на Бойко Методиев Борисов днес на 10.06.2016г. нареди:

„Аз Бойко Методиев Борисов нареждам всички общини в България да разпространят с указ незабавно моето решение:

  1. Всички таксиметрови шофьори да бъдат с бронирани жилетки !
  2. За всички паркоместа и споровете и претенциите, както и автобусни спирки и ЖП гари, споровете да се отнасят към съдът !
  3. От днес Паркинги и Гаража минава под ведомството на МВР !
  4. Всички сини зони и зелени такива както и паркингите и площадките пред домовете, както и междублоковите пространства да се охраняват пак от СИК, а може и от ИПОН“!

„Това вече на нищо не прилича допълни Борисов, заради едно-две паркоместа правителството не може да губи такива добри кадри, в който ние сме инвестирали толкова много“ каза Борисов! На излизане от пресслужбата където бе представена новата екипировка на Таксиметровите служители Борисов допълни „напълно недопустимо е във време на криза да губим такива добри наркодилъри“!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.