изпрати новина
Водещи новини

Ексклузивно! Борисов нареди!

Ексклузивно! Борисов нареди!

След престрелката за паркоместа в Слънчев бряг бе свикана извънредна среща на консултативният съвет на МВР по национална сигурност !

Кабинетът взе тежки и неотложни мерки свързани с войната за паркоместа ! След четиричасови дебати експертите по сигурността към МВР и Бъчварова излязоха със становище, което бе водещото при вземането на решението на правителството !

Правителството в частност на Бойко Методиев Борисов днес на 10.06.2016г. нареди:

„Аз Бойко Методиев Борисов нареждам всички общини в България да разпространят с указ незабавно моето решение:

  1. Всички таксиметрови шофьори да бъдат с бронирани жилетки !
  2. За всички паркоместа и споровете и претенциите, както и автобусни спирки и ЖП гари, споровете да се отнасят към съдът !
  3. От днес Паркинги и Гаража минава под ведомството на МВР !
  4. Всички сини зони и зелени такива както и паркингите и площадките пред домовете, както и междублоковите пространства да се охраняват пак от СИК, а може и от ИПОН“!

„Това вече на нищо не прилича допълни Борисов, заради едно-две паркоместа правителството не може да губи такива добри кадри, в който ние сме инвестирали толкова много“ каза Борисов! На излизане от пресслужбата където бе представена новата екипировка на Таксиметровите служители Борисов допълни „напълно недопустимо е във време на криза да губим такива добри наркодилъри“!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*