изпрати новина
Водещи новини

Ерик Рубин: Не вярвам, че хора с тениски, на които пише „СССР“, че са бъдещето на България

Ерик Рубин: Не вярвам, че хора с тениски, на които пише "СССР", са бъдещето на България Stefan Projnow Стефан ПройновСССР
А вие вярвате ли на Ерик Рубин?
Ние пък не вярваме на хора с тениски, на които пише “ USA „, и те не са бъдещето на България
Кампанията „Силата е в теб“ е за младите, умни и упорити българи, които могат да променят страната

Ерик Рубин:

Не вярвам, че хора с тениски, на които пише „СССР“, са бъдещето на България. Това е миналото, което трябва да се знае от младите и да се помни какво е било. Но горещо се надявам българите повече да не носят тениски със сърп и чук. Това каза в интервю за Нова ТВ американският посланик Ерик Рубин.

По думите му хората, които ще променят България са смелите, упорити и умни българи, които са готови да работят за доброто и просперитета на страната си и за когото посолството на САЩ у нас организира кампанията „Силата е в туб“, която стартира в интернет и демонстрира вярата на американците в бъдещето на България.

Първият американски дипломат отрече тази кампания да е своеобразна война с Русия.
Никой няма полза от бойни полета, нито от войни. Това не е пропаганда, а продължение на усилията на първите американски войници и учители, които са работили за доброто и просперитета на България. Американското посолство направи тази кампания за смелите, умни и упорити българи, които са способни да променят страната. Направихме я за да опровергаем твърденията, че България няма бъдеще, защото направи евроатлантическия избор. А това беше правилния избор и ние вярваме в бъдещето на страната ви, посочи дипломатът.

Запитан дали добър начин да демонстрират това е като паднат визите за САЩ, Ерик Рубин бе лаконичен: Ако зависеше от мен – веднага щях да премахна визите. Те са скъпи, отнемат време, но в Америка си имаме закони, които определят кога може да паднат визите за различните страни. А откровено България не отговаря на критениите за това. Не искам да ви подведа с обещания, че визите ще паднат скоро, но правим всичко това да се случи.
Източник: faktor.bg

Това е поредното вмешателство в на Американската държава в Българската политика!
Аз пък не вярвам че живеем по добре от времето на соца ! Не вярвам че тази мутирала извратена демокрация която ни донесе САЩ е добра за хората и народът ни !

Не вярвам, че Евроатлантическите ценности са правилното възпитание за децата ми !
Не вярвам и че България е свободна страна! По времето на Комунизма в България нямаше руски бази нито руска армия !
Ние сме под Американска окупация и като робска колония в момента ние само обслужваме техните колонизаторски интереси !
Над 25 000 американски агенти на ЦРУ бдят за техните икономически интереси тук, над 500 морски тюлени са готови да ни щурмуват, ако не слушаме !

Над 600 специално обучени частни наемници има у нас и това са частна наемническа армия за която правителството не говори, но те са тук и пазят американските корпорации и техните интереси тук !
Ако изчезна заради една фланелка на която пише СССР и не харесвам политиката на Янките и открито го заявявам, то Демокрацията, която внесоха се свежда до робска диктатура обслужвана от държавната ни номенклатура в лицето на ГЕРБ и всички национални предатели !

Щом толкова армия ума у нас значи много хора имат червени фланелки !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*