изпрати новина
Водещи новини

Ерик Рубин: Не вярвам, че хора с тениски, на които пише „СССР“, че са бъдещето на България

Ерик Рубин: Не вярвам, че хора с тениски, на които пише "СССР", са бъдещето на България Stefan Projnow Стефан Пройнов

СССР
А вие вярвате ли на Ерик Рубин?
Ние пък не вярваме на хора с тениски, на които пише “ USA „, и те не са бъдещето на България
Кампанията „Силата е в теб“ е за младите, умни и упорити българи, които могат да променят страната

Ерик Рубин:

Не вярвам, че хора с тениски, на които пише „СССР“, са бъдещето на България. Това е миналото, което трябва да се знае от младите и да се помни какво е било. Но горещо се надявам българите повече да не носят тениски със сърп и чук. Това каза в интервю за Нова ТВ американският посланик Ерик Рубин.

По думите му хората, които ще променят България са смелите, упорити и умни българи, които са готови да работят за доброто и просперитета на страната си и за когото посолството на САЩ у нас организира кампанията „Силата е в туб“, която стартира в интернет и демонстрира вярата на американците в бъдещето на България.

Първият американски дипломат отрече тази кампания да е своеобразна война с Русия.
Никой няма полза от бойни полета, нито от войни. Това не е пропаганда, а продължение на усилията на първите американски войници и учители, които са работили за доброто и просперитета на България. Американското посолство направи тази кампания за смелите, умни и упорити българи, които са способни да променят страната. Направихме я за да опровергаем твърденията, че България няма бъдеще, защото направи евроатлантическия избор. А това беше правилния избор и ние вярваме в бъдещето на страната ви, посочи дипломатът.

Запитан дали добър начин да демонстрират това е като паднат визите за САЩ, Ерик Рубин бе лаконичен: Ако зависеше от мен – веднага щях да премахна визите. Те са скъпи, отнемат време, но в Америка си имаме закони, които определят кога може да паднат визите за различните страни. А откровено България не отговаря на критениите за това. Не искам да ви подведа с обещания, че визите ще паднат скоро, но правим всичко това да се случи.
Източник: faktor.bg

Това е поредното вмешателство в на Американската държава в Българската политика!
Аз пък не вярвам че живеем по добре от времето на соца ! Не вярвам че тази мутирала извратена демокрация която ни донесе САЩ е добра за хората и народът ни !

Не вярвам, че Евроатлантическите ценности са правилното възпитание за децата ми !
Не вярвам и че България е свободна страна! По времето на Комунизма в България нямаше руски бази нито руска армия !
Ние сме под Американска окупация и като робска колония в момента ние само обслужваме техните колонизаторски интереси !
Над 25 000 американски агенти на ЦРУ бдят за техните икономически интереси тук, над 500 морски тюлени са готови да ни щурмуват, ако не слушаме !

Над 600 специално обучени частни наемници има у нас и това са частна наемническа армия за която правителството не говори, но те са тук и пазят американските корпорации и техните интереси тук !
Ако изчезна заради една фланелка на която пише СССР и не харесвам политиката на Янките и открито го заявявам, то Демокрацията, която внесоха се свежда до робска диктатура обслужвана от държавната ни номенклатура в лицето на ГЕРБ и всички национални предатели !

Щом толкова армия ума у нас значи много хора имат червени фланелки !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари