изпрати новина
Водещи новини

Жестокостта на съжителстването и камъкът на отхвърлянето +ВИДЕО +18

Жестокостта на съжителстването и камъкът на отхвърлянето +ВИДЕО +18
Предупреждаваме, че видеото съдържа сцени на ужасяващо насилие +18 Жестокостта, която идва по нашите земи това е процес на окупация, но най-страшното за един народ е самата асимилация !
Когато България бъде погълната от културата на другите народи идващи по нашите земи днес тогава и ще изчезнем !

Някога е имало кумани по нашите земи, велик народ, но без култура, а днес е останало само едно село да ни напомня за огромните кумански племена и то се намира до гр.Варна – село Куманово!
Днес нашето правителство пропуска десетки хиляди хора по нашите земи, но тези хора не бягат от война, а те я носят със себе си, те я носят със себе си и своята култура, обичай и своите закони и правила !

Цяла Европа започна да се нагажда по това – махат камбаните от храмовете – шумът на камбаненият звън ги дразнел, махат кръстовете по фасадите на Църквите – не било приемливо за тях във Великобритания дори дадоха не малко църкви да бъдат разрушени и превърнати в Джамии!

Няма съмнение, че това е Хиджра (в превод от Арабски „оттегляне“ – преместване на народ) !
Хиджра се нарича напускането на град Мека и преместването в Ясриб (Медина ал наби) на Мохамед и неговите последователи през 622 г. Това събитие поставя началото на мюсюлманското летоброене, наричано понякога също хиджра. Хиджра е и доктрина, вид тиха окупация както и превземането и окупацията се продължава и с проповядване да се правят много деца ! Дори самият Ердоган призова всички Турци в Германия да раждат по пет деца и повече !

Така броят на един етнос надвишава броя на друг и той леко-полеко е асимилиран, претопен до самото му изчезване !
Какво прави правителството ни по този случай ли, ами просто е – строят джамии !
И ето как изглеждат цифрите на другите държави…

Припомняме Ви, за да НЕ ЗАБРАВЯТЕ къде живеете.

Ето списък: България – 1300, ама не години, а джамии…
Германия – 2750 джамии (ама имайте предвид милионите германско население!!!)
Франция – 1600 джамии
Великобритания – 1000 джамии Следват – Испания, Холандия, Австрия, Белгия, Италия…
В Румъния пък има-няма 80 джамии…
Последни в класацията са Чехия, Кипър и Малта с по 1 или 2 джамии.
Изводите са за Вас!
Просто да си помислим – ЗАЩО у нас има толкова много джамии?
И защо все се строят нови?
И колко църкви са построени за последните 10 години?
Отговорът е няколко !
Дори парите за реставрация от Европейският съюз, които отпускаха за Църквите бяха пренасочени за Джамии с редица тънки номера от строителните фирми на ГЕРБ, а не на ДПС !

В България за последните десет години от както Бойко Методиев Борисов управлява има построени повече джамии отколкото за 500 години СЪЖИТЕЛСТВАНЕ по времето на Турското робство !

Сами виждаме на къде върви света и на къде ни водят нашите управници ! Вижте видеото, това са кадри от филм, но такива неща се случват всеки ден в арабският свят и там от където идват едни хора и всеки ден преминават границата ни освен в случаите, в които отрядите на Войнски съюз „Васил Левски“ и БНО „Шипка“ не ги връщат там от където идват от Турция !

Всички говорят, че Ислямът на 90 % не е радикален, но има едни 10%, който са крайни, кръвожадни и радикални като тези, които правят атентати, тези, които убиват в името на своят Бог, тези, които заливат с киселина и се врязват в човешкият поток с коли и камиони, тези, които налагат исляма и законите на шериата със сила и страх !

Ако има разделение на верска основа онези 90% автоматично ще припознаят онези 10% и заедно ще попаднат под един знаменател !
Ето така една религия, една култура започва да доминира на друга докато ТОЛЕРАНТНОСТТА не я превърне в едно малко село както село Куманово до гр. Варна !

Само за справка Япония е приела само 28 бежанци през 2016 година, от почти 11 хиляди кандидати за статут, предаде Ройтерс !
Не ми е понятна каква е ролята на ВМРО , АТАКА и Национален фронт за спасение на България, но те всички заедно с ГЕРБ не спасяват България, а напротив – обратното е !
Хора споделяйте тази публикация, че скоро няма да я има и нека повече хора да се замислят, защото загубим ли България, губим всичко !

Това не е език на омразата нито някакви подбуди за расова или етническа подбуда на омраза, а това е реалност ! Кръвта не се измива с кръв и мъстта поражда само мъст!

Нека живеем в мир и сговор и нека се обединим зад една силна и свята България !
Нека жестокостта на съжителстването не позволи да хвърлим първи камък и вместо да хвърляме камъни нека съградим от тях храм например !

Защото ние като синове на майка България, като бездействаме все едно хвърляме камък по родината си !
Внимание във видеото има кадри на насилие!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*