Жестоко убийство с камъни +ВИДЕО +18

Жестоко убийство с камъни +ВИДЕО +18

Преди близо година в сирийският град Ракка столицата на Ислямска Държава публично по особено жестоко убийство  на 16 годишната Фатум ал-Джасим заради използването на Фейсбук!

Тези изверги незачитащи човешкият живот и право на живот днес живеят у нас!

Тези убийци днес искат да се ползват с правата на европейските граждани!

Именно на тях помага БХК и Правителството ни!

Efekt 2

Прокарват закони за езикът на омразата а те на кой език говорят питаме?

Вижте ВИДЕОТО:

Ние от  Blife.eu се обръщаме към всички Вас! Повече виждаме млади девойки от Български и ромски произход виждаме по улиците в компанията на млади добре облечени със скъпи телефони очевидно разполагащи с пари незнайно от къде идващи пришълци!

След като си купят доверието на девойките, а на по късен етап и на техните бедни родители и с това някой задава ли си въпросът какво се случва с децата на България ?

Как в една мултикултурна връзка ще доминират принципите, манталитета и нравите на мъжът често налагани с побой и зверски нечовешки методи и прийоми!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.