Живи да са неудобните

Живи да са неудобните


Живи да са неудобните, които задават неудобните въпроси, а дваж по-живи да са ни тези, които дават неудобните отговори. Време е да спрем да живеем в този фалшив и измислен свят, нека си кажем истината колкото и грозна да е тя!

Та време е в България не да се говори за реч на омразата и фалшиви новини, време е да се каже грозната истина защо сме бедни, защо сме болни, защо измираме и кой е виновен за това?

Време е да се посочи проблемът и гръмко да се заяви, но и решението да се каже без някой да се свини, че щял да обиди Цветанов или някой от ГЕРБ ще квичи, време е ви казвам боклука да изхвърлим от властта, време е да кажем стига и да ги накажем за това!

Efekt 2

Бъдете готови да бъдете неудобни, защото неудобните ще оправят страната, а не тези бандити окупирали властта !

Та трябва да станем неудобни на властта за да спечелим някои неща, за да подобрим стандарта и малко по-малко да си оправим страната!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.