Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Заличаване на трета Българска държава !

Заличаване на трета Българска държава !

СВИДЕТЕЛИ СТЕ НА НАЙ-МАЩАБНОТО ПРЕСТЪПНО И ПЛАТЕНО ЗАЛИЧАВАНЕ НА ТРЕТА БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА

Съзнателно изчаках докрай!
Ако на един автентичен военен генерал, решението му може да бъде променено напълно от един неавтентичен международен пожарникар, значи нищо не е автентично!
Най-добронамерено припомням на позабравилите ненаученото от тях самите, че във всички исторически световни конфликти, съюзниците на българската полит-пасмина са винаги от към губещата страна. Небесна закономерност. Предупредени сте!
Управлява ви мафия!
Фалшификация на избори, тежка медийна пропаганда, мащабна корупция, ограбване на държавата и превръщането и в обикновен анклав! Без суверенитет, без сухоземна или въздушна независимост на решения взети от български граждани.
Свидетели сте на най- мащабното престъпно и платено заличаване на трета българска държава. Който има съмнения или е скован от страх, да продължава да пие от празната чаша на свободата и демокрацията пред телевизора. Резултатът на празните надежди е близо и много скоро ще помете пред очите ви лично вас и онези, които обичате…
Ето какво е казал : Николай МАРКОВ
Източник: zadkulisite.com

календар
календар

Ние от Blife.eu питаме нима всички ние сме по-слаби от шепа мафиоти ?
Проблемът е в това, че ни контролират по отделно като непрекъснато ни разделят !
Но когато всички се организираме ще се промени всичко !
Както се шегуват, че всичко в държавата ни е в хаос ,само мафията ни е била организирана е истина !
Затова е време да започнем да се организираме с цел спасението на България!
Ще позволим да загрубеят България шепа ненаситни бандити или ще се възпротивим е въпрос на който всеки трябва да си го зададе ?Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

СВИДЕТЕЛИ СТЕ НА НАЙ-МАЩАБНОТО ПРЕСТЪПНО И ПЛАТЕНО ЗАЛИЧАВАНЕ НА ТРЕТА БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА Съзнателно изчаках докрай! Ако на един автентичен военен генерал, решението му може да бъде променено напълно от един неавтентичен международен пожарникар, значи нищо не е автентично! Най-добронамерено припомням на позабравилите ненаученото от тях самите, че във всички исторически световни конфликти, съюзниците на българската ...

Рейтинг на публикацията

Оцени публикацията: 4.5 ( 3 votes)
0

About administrator