Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Започва акция „луксозни имоти“, но циганските незаконни имоти никой не пипа!

Започва акция „луксозни имоти“, но циганските незаконни имоти никой не пипа!

Луксозни имоти а ?
Никой не пипа циганските незаконно построени постройки, защото циганите са най-важният ресурс на ГЕРБ и сега върви процедура по обирането на кандидат тарикатите в ГЕРБ! Казваме в ГЕРБ, защото другите партии не участват в преразпределяне на еврофондове и държавни поръчки ! Истината е, че Цветанов е започна кампания по ограбването на своите !

Нещо от типът „тези дето са ти ги дали после са ти ги прибрали“ като при Петър Христов, но в по-лека форма на грабеж ! Всеки, който е имал реален бизнес у нас последните години е бил с индулгенции от ГЕРБ и те знаят за всекиго по нещо и сега по ченгеджийски започва щавенето на своите, а то други няма !

Както казват в ГЕРБ „една овца не я ли стрижеш тя маранясва” и така грабежът продължава! Направиха си специализиран съд и спец прокуратура, имат си комисия по отнемане на имущество придобито по престъпен начин ! И сега започва голямата национализация – един цирк пред европейците, че се борят с корупцията !

Един цирк за затягане на редиците и създаване на още предпоставки за корупция ! Нима черната партийна каса на ГЕРБ, която се пълни от тези бизнесмени, а не корупция по високите етажи всички си плащат рекета на ГЕРБ и никой не говори за това !

Е поне парите им ще отидат за закупуване на цигански гласове по гетата и именно в тези гета има огромен брой незаконно построени имоти, но там не смеят да пипат, защото ГЕРБ е богата партия и много са УСВОИЛИ и без баровците дето са крали могат, но без циганите не ! Затова и акция „лукс“ е поредният цирк на трибуната на европредседателственият манеж !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.