изпрати новина
Водещи новини

Започва мутренска война в София

Започва мутренска война в София
Започва мутренска война в София!

Борисов не може да ги спре! Истинската война е за преразпределяне на квотите кой колко европейци да поеме !

Мафията изхарчи луди пари за ремонт на хотели и иска да си върне капиталовложенията !
Истината е, че ГЕРБ обещаха на всички да намажат от баницата с европредседателството, но уви баницата е една, а мафиотските хотели много! Започна и епидемия по оплюване на другите хотели, защото все пак делегациите, които се очакват и работните групи са страшно много – десетки хиляди европейски чиновници заедно с техните екипи и охрана ще идват у нас ! Войната е кой да ги настани, кой да си спечели авторитет пред идващите за да дойдат пак и пак при тях !

Нямат си и най-малката представа в какъв кошмар ще влязат нашите еврочиновници !
Хотел „Маринела“ собственост на скандалния пловдивски бизнесмен Вълчо Арабаджиев скри контингента си от стриптизьорки и силиконови жрици на любовта!
Терените около хотелите също са прочистени от наркодилъри и самосиндикални жрици !
Брендо купи хотел „Рила“ от Васил Божков и наля купища пари в него !

Нощните клубове също са предупредени да не продават боклуци на чужденците и да правят снимки на всеки, който не е от България ! Ченгеджийската мафия на Цветан Цветанов ще бъде основно ангажирана с обработка на цялата информация, която ще постъпва към частното ГДБОП на ГЕРБ ! Паралелната държава се стяга за голям банкет !

Мутрите оглеждат паркинги и градинки и ще пазят яко терените около хотелите да не се навъртат папараци и детективски агенции! Най-интересното е, че някой вероятно от подслушващите от частното ГДБОП на Цветан Цветанов със сигурност ще има неприятна среща с тях !
Войната за разработки и компромати вече е в ход!

Мутри, ченгета и журналисти ще попаднат във сценарият на филма „знам какво направи миналото лято“!
Под егидата на европредседателство ще се възроди бизнесът с флашки !
А Цветан Цветанов ще излиза по медиите и ще обяснява как си е партнирал с Европол и други служби, надявайки се пак да спечели от това, което прави най-добре !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*