Захариева и Борисов лъжат хората и бизнесът у нас

Захариева и Борисов лъжат хората и бизнесът у нас


Захариева

Работи се за улесняване на административните процедури, свързани с издаването на дългосрочни визи за работа на сезонни работници от други страни.

Към момента е в ход съгласувателна процедура относно промени в съответната наредба, които са свързани с намаляването на сроковете за издаване на виза от 35 работни на 15 календарни дни ! Това увери за бизнесът вицепремиерът и външен министър Екатерина Захариева.

Efekt 2

Бойко Борисов вчера заяви пред Американският бизнес, че безработицата била на най-ниските си нива у нас !
И така на практика над 560 000 Българи в трудовоактивна възраст са напуснали страната ни и кой ще работи у нас?

Условията и заплащането са ужасно ниски, страната и нестабилна икономически и политически за стандарта на живот и никой не говори, че е най-ниският в Европейският съюз !

Какви ще са тези, който ще внесем – най-вероятно ниско квалифицирани с ниски претенции към заплащане и стандарт!
Има една поговорка „по-добре с умен човек камъни да носиш, отколкото с прост работа да вършиш“ и така и малкото бизнес останал в България ще бъде унищожен !

След шоковото поскъпване на газта и токът, които се очакват до месец българският бизнес ще стане неконкурентно способен и цената на продуктите ще се повиши и край с износът, което само по себе си ще доведе до фалити !

За какъв внос на работници говорят след като скоро в България ще има още повече безработни, още повече бедни като това са политически лъжи подплатени с неверни факти и така само баламосват и хората, и бизнесът в страната !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.