изпрати новина
Водещи новини

Захариева скочи на Захарова за майтапа с Бойко: Нелепо е от нейна страна! Успех за нас е, че Ердоган идва във Варна!

Захариева скочи на Захарова за майтапа с Бойко: Нелепо е от нейна страна! Успех за нас е, че Ердоган идва във Варна!

Скандал с Захариева скочи на Захарова за майтапа с Бойко!

“Любопитно е, че се сеща за това сега. Не съм била на това изказване на премиера, мисля че го е направил на 1 февруари в Брюксел. Не зная как се сети точно сега. Това са 17 дни – в новините това са 17 години. Трябва да има реакция на подходящото ниво.
Не смятам, че български министър трябва да отговаря на говорител. Приемете това за отговор. Според мен е решила да се пошегува, но доста нелепо. Ако приемем, че атака за България бяха изказванията й за кирилицата и спасяването на българските евреи, приемете го така. Това е нелепа шега.”

Това заяви министърът на външните работи Екатерина Захариева в коментар на думите на говорителя на руското външно министерство Мария Захарова, която предложи руско гражданство на премиера Бойко Борисов – за да гласува за руски президент.
Източник: budnaera.com

Истината е, че не Мария Захарова не се е сещала, защото от Кремъл не следят великият Бойко Методиев Борисов както и става ясно, че и неговите министри не го следят, а тя отговори на въпрос на журналистът Борис Анзов от „Медия Мост“ и Булпресс!
Та що се касае до темите, който намеква Захариева те не веднъж са били обект на повдигане на въпроси пред руското външно министерство !

Захариева не споменава, че от Българското министерство не са изпращали покана към руските си колеги по повод честванията на 140 години на Шипка, а нима там не са умирали и Руски войници, нима днешна свободна България не е дар от Русия, но явно ГЕРБ служат на Ердоган и Турция щом канят него, а не Владимир Путин у нас !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*