Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Захариева скочи на Захарова за майтапа с Бойко: Нелепо е от нейна страна! Успех за нас е, че Ердоган идва във Варна!

Захариева скочи на Захарова за майтапа с Бойко: Нелепо е от нейна страна! Успех за нас е, че Ердоган идва във Варна!

Скандал с Захариева скочи на Захарова за майтапа с Бойко!

“Любопитно е, че се сеща за това сега. Не съм била на това изказване на премиера, мисля че го е направил на 1 февруари в Брюксел. Не зная как се сети точно сега. Това са 17 дни – в новините това са 17 години. Трябва да има реакция на подходящото ниво.
Не смятам, че български министър трябва да отговаря на говорител. Приемете това за отговор. Според мен е решила да се пошегува, но доста нелепо. Ако приемем, че атака за България бяха изказванията й за кирилицата и спасяването на българските евреи, приемете го така. Това е нелепа шега.”

Това заяви министърът на външните работи Екатерина Захариева в коментар на думите на говорителя на руското външно министерство Мария Захарова, която предложи руско гражданство на премиера Бойко Борисов – за да гласува за руски президент.
Източник: budnaera.com

Истината е, че не Мария Захарова не се е сещала, защото от Кремъл не следят великият Бойко Методиев Борисов както и става ясно, че и неговите министри не го следят, а тя отговори на въпрос на журналистът Борис Анзов от „Медия Мост“ и Булпресс!
Та що се касае до темите, който намеква Захариева те не веднъж са били обект на повдигане на въпроси пред руското външно министерство !

Захариева не споменава, че от Българското министерство не са изпращали покана към руските си колеги по повод честванията на 140 години на Шипка, а нима там не са умирали и Руски войници, нима днешна свободна България не е дар от Русия, но явно ГЕРБ служат на Ердоган и Турция щом канят него, а не Владимир Путин у нас !

календар
календар

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари