изпрати новина
Водещи новини

Защо Ваньо Танов се спомина, а Дянков емигрира?

Защо Ваньо Танов се спомина, а Дянков емигрира?


Чуйте запис на Танов и Дянков, който ще ви отвори ушите и очите кой и как се управлява страната ни! Това е моделът Борисов, а другите бушони и временни актьори. Някой актьори обаче умират на сцената, а други премират от страх да не станат като тях.

Мутренският модел на този бандитски стремеж за всяване на страх и контрол парализира мозъците на управленците и те без да се допитат до Борисов нищо не правят, а като стане белята Борисов им иска оставките за това, че са изпълнили неговите разпоредби.

bulpress tv

Умират хора всеки ден някои обаче умират заради тайни, други заради това, че са алчни, а трети по принцип. Бандитите умеят да управляват по бандитски, но лошото е, че министерството на вътрешните работи и разследващите служби се ръководят пак от тези бандити и няма как да има действащи закони, морал и справедливост като медиите показват това, което им се каже, а истината е тази, която ги устройва, ако някой не ги устройва моделът е ясен – „Алло, Ваньо съм“!

Лека му пръст, някой гласове и след смъртта си нашепват и врата открехват!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.