Защо един турчин го пази НСО?

Защо един турчин го пази НСО?

Защо след като Местан се самоопределя като Турчин, а България плаща по 4 832лв. на ден за неговата охрана? „Аз съм етнически турчин и трябва да бъда уважаван като такъв!”
БЕЗУМИЕ ПО 4832 ЛЕВА НА ДЕН ЗА ОХРАНА НА МЕСТАН
НСО охранява Местан заради измислена жалба срещу шофьор на линейка
Плащаме по 4 832 лева дневно за придружителите на суетния шеф на бутиковата партия ДОСТ
Шефът на малката партия ДОСТ Лютви Местан е охраняван от НСО заради…шофьор на линейка, съобщава bez-cenzura.inf. Жалбата в службите е подадена лично от изритания от ДПС бивш председател, тъй като се почувствал застрашен от Ерол Челеби. В момента последният кара автомобил на столичната Спешна помощ.

За да си осигури безплатна държавна охрана, в началото на миналата година Местан подава писмено оплакване в ДАНС, в което обяснява, че се страхува за живота си. В жалбата посочва името на Ерол Челеби, който е охранявал Ахмед Доган през 90-те години на миналия век.
Шефът на малката бутикова партия е описал ексгарда като „сибирски касапин“ и подробно обяснил, колко се страхува от него. Местан е написал в жалбата си, че в миналото Ерол Челеби е изпълнявал мокри поръчки на Ахмед Доган.
Жалбата се използва като претекст НСО да реши, че трябва да охранява председателя на ДОСТ.
От януари 2016 г. до момента Лютви Местан е придружаван минимум от двама държавни охранители с автомобил. Това струва на българките данъкоплатци по 4 832 лева дневно.Аз съм етнически турчин и трябва да бъда уважаван като такъв

Efekt 2

След разпускането на 43-ото Народно събрание, той обаче ще трябва завинаги да се сбогува с привилегиите си. Според социолозите, неговата партия няма никакъв шанс да влезе в следващия парламент.
Източник: bez-cenzura.inf

Ние от Blife.eu питаме как трябва да бъде уважаван Местан? Явно партия ДОСТ не е много Българска нищо, че Бойко Борисов позволи регистрацията им ! Един се самоопределя като велик Турчин, а другия като Турчин, който иска да бъде уважаван !
Истината е, че всички помним как бяха УВАЖАВАНИ по времето голямата екскурзия ! Естествено Местан е роден в България и според Българското законодателство е регистриран като такъв, но като какъв обаче се самоопределя си е негово право !
То и доста хора се раждат мъже, но после се самоопределят по евроатлантически
!
Та и ако Местан иска да бъде УВАЖАВАН да отиде в Турция там има доста МАНАФИ, които могат да го уважат !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.