изпрати новина
Водещи новини

Защо един турчин го пази НСО?

Защо един турчин го пази НСО?

Защо след като Местан се самоопределя като Турчин, а България плаща по 4 832лв. на ден за неговата охрана? „Аз съм етнически турчин и трябва да бъда уважаван като такъв!”
БЕЗУМИЕ ПО 4832 ЛЕВА НА ДЕН ЗА ОХРАНА НА МЕСТАН
НСО охранява Местан заради измислена жалба срещу шофьор на линейка
Плащаме по 4 832 лева дневно за придружителите на суетния шеф на бутиковата партия ДОСТ
Шефът на малката партия ДОСТ Лютви Местан е охраняван от НСО заради…шофьор на линейка, съобщава bez-cenzura.inf. Жалбата в службите е подадена лично от изритания от ДПС бивш председател, тъй като се почувствал застрашен от Ерол Челеби. В момента последният кара автомобил на столичната Спешна помощ.

За да си осигури безплатна държавна охрана, в началото на миналата година Местан подава писмено оплакване в ДАНС, в което обяснява, че се страхува за живота си. В жалбата посочва името на Ерол Челеби, който е охранявал Ахмед Доган през 90-те години на миналия век.
Шефът на малката бутикова партия е описал ексгарда като „сибирски касапин“ и подробно обяснил, колко се страхува от него. Местан е написал в жалбата си, че в миналото Ерол Челеби е изпълнявал мокри поръчки на Ахмед Доган.
Жалбата се използва като претекст НСО да реши, че трябва да охранява председателя на ДОСТ.
От януари 2016 г. до момента Лютви Местан е придружаван минимум от двама държавни охранители с автомобил. Това струва на българките данъкоплатци по 4 832 лева дневно.Аз съм етнически турчин и трябва да бъда уважаван като такъв

След разпускането на 43-ото Народно събрание, той обаче ще трябва завинаги да се сбогува с привилегиите си. Според социолозите, неговата партия няма никакъв шанс да влезе в следващия парламент.
Източник: bez-cenzura.inf

Ние от Blife.eu питаме как трябва да бъде уважаван Местан? Явно партия ДОСТ не е много Българска нищо, че Бойко Борисов позволи регистрацията им ! Един се самоопределя като велик Турчин, а другия като Турчин, който иска да бъде уважаван !
Истината е, че всички помним как бяха УВАЖАВАНИ по времето голямата екскурзия ! Естествено Местан е роден в България и според Българското законодателство е регистриран като такъв, но като какъв обаче се самоопределя си е негово право !
То и доста хора се раждат мъже, но после се самоопределят по евроатлантически
!
Та и ако Местан иска да бъде УВАЖАВАН да отиде в Турция там има доста МАНАФИ, които могат да го уважат !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*