Защо Радев каза, че Цветанов трудно осмисля +ВИДЕО

Защо Радев каза, че Цветанов трудно осмисля +ВИДЕО


Ум царува, ум патки пасе !

Цветанов завършил помощното училище във Вършец!
Зам.-шефът на ГЕРБ учил в школо за бавноразвиващи се
Бившият министър на вътрешните работи Цветан Цветанов е завършил училището за бавноразвиващи се във Вършец. Това съобщи зрителка на телевизия СКАТ от Варна.

Според нея, дипломата на зам.-шефа на ГЕРБ е от помощното училище „Никола Йонков Вацпаров“ в градчето.
В официалната биография на Цветанов е записано, че е висшист, със специалност „учител по физическо възпитание“. Шест години след като завършва висшето си образование той записва и „Право. До момента ексминистърът не е споменавал откъде е дипломата му за основно образование.

Източник: mignews.info
Това са училища за деца със специални образователни потребности – деца с ментални увреждания!

Efekt 2

На езика на народът ги наричаха за бавно развиващи се !
Но като гледаме Цветан Цветанов той се е развил и дори много се е развил като е достигнал такива завидни кариерни нива да бъде депутат, което показва, че не трябва да имаш голям коефициент на интелигентност за да бъдеш депутат!

Но шеф на най-голямата парламентарна група вече е подигравка с депутатите в тази група !
Но за пари срама нямат и това го доказва тази ситуация !
В годините освен, че е бил физкултурник Цветанов е бил и министър на вътрешните работи!
Той бая вътрешни работи обърка субекта !

И все пак извратеността на ГЕРБ към своите се пренася и към другите след като Цветанов се сравнява и критикува Румен Радев и прави анализ на работата на президентската институция и дава оценки и то силно критични !
Като добавим и че всички телевизии го канят да се изказва по всички теми от света и страната ни направо оставам без думи след като го видя на малкият екран !

На времето такива, които държавата е определила като хора с ментални проблеми не бяха допускани на някаква по-специфична работа камо ли пък на ръководен пост и да зависят човешки съдби от техните действия !
На времето имаше морал и всяка жаба си знаеше гьола и мястото в гьола!
Днес обаче няма по-извратена Демокрация от нашата в света, нали ?
Този на който и патки да пасе не биха дали днес ви управлява, а дали ще е добре за Вас, едва ли!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.