изпрати новина
Водещи новини

Защо Русия не ни е враг?

Защо Русия не ни е враг?


Вижте защо Русия не ни е враг номер едно сега !
В момента сме колония на САЩ и няма какво да се заблуждаваме !
Двете големи суперсили са в конфликт и Бойко Борисов командван от Вашингтон обявява Русия за Враг!
Както през Комунизма Тодор Живков обявява западните страни за врагове на СИВ !
Нормално е да си на страната на своят партньор !

Има една поговорка, че приятелят на моя приятел е и мой приятел, но врагът на моят приятел е и мой враг,а врагът на моят враг е мой приятел !
Днес обаче партньорството е някак си малко извратено и интересите са само на едната страна – на по-силната ! Това не ми прилича на партньорство, а на робство !
Така България е между два полюса – на Европа и на САЩ!
И тези полюси засмукват всичко, което имаме добре опаковано под думата партньори, че ние сме в част от Европейското семейство или равноправни членове било в НАТО, било то в Европа !
Няма такова нещо, а на практика се говори за Европа на две скорости и да не кажем, че скоростите са повече !

България се третира от своите Партньори като колония, която има за цел само да доставя Злато, Дървен материал , суровини – пари и пари !
Това е, взима ни се всичко, което ни е дала природата и целият човешки ресурс и здравето на нацията, ако щете!
Това не е партньорство, това е робство, а робът няма право на глас дори ! Уж сме независима парламентарна република, а нямаме право на собствена икономика нито тежка, нито лека, нито на земеделие, нито на нищо и даже фирмите в сферата на услугите са техни, всичко е тяхно на Партньорите !

Това не е партньорство, това е робство !
Взимат токът ни и ни го продават, взимат водата ни и ни я продават, няма я държавата !
Цялото наследство на онзи гаден комунизъм се приватизира, а сега приватизират дори инфраструктурата ни, магистралите, пътищата, ЖП транспорта ни, всичко !
И така всичко, което е построено през онзи комунизъм за народа и в името на народа сега народа ще си плаща за него на Партньорите ни !

И така дългова криза на робът е огромна и нашите партньори ни дават самолети, танкове, машини, технологии, но трябва да си ги платим и ни дават заем да си ги платим и така думата „дават“ на практика е продават !
Продават ни всичко наше на нас самите !
Да се върнем далеч във времето когато България имаше друг партньор Русия !
Тогава до колкото си спомняме Русия ни даваше, но ни опростяваха дълговете, даваха ни БЕЗВЪЗМЕЗДНО и ни подаряваха !

Огромна разлика нали ?
Тогава имахме икономика, имахме заводи и всичко беше от хората за хората и наистина бяхме независими !
Нямаше Руски военни бази у нас, които да гарантират техните интереси, нали? Напротив те оборудваха нашата армия, даряваха и подаряваха хиляди единици военна техника и кораби !
Ние имахме собствени заводи за производство на кораби и собствени заводи за производство на оръжие с подарени патенти за това оръжие от Русия, тази лошата ! Който сега пак нашите партньори слагат ръка на тях без да са завили едно болтче, без да сложили една тухла в тях !
До колкото си спомням България не изнасяла суровини за Русия, а е внасяла от нея !
До колкото си спомням токът и водата си бяха наши и на ниска цена !
До колкото си спомням ни подаряваха петрол и газ за МИЛИАРДИ, а ние бяхме техен верен страж на границата с Турция и Гърция !

България бе аграрна страна и Русия ни изкупуваше целият излишък от Винпромите и консервените комбинати, но ние имахме ТКЗ по подобие на Руските колхози ! Защо Русия не ни е враг? И пак тази Русия обучи десетки хиляди Българи в Москва и други градове и после ги върна у нас да приложат наученото с техника и модел на работа интересно нали и за това никой нищо не казва днес ! Това е партньорство, това е отношение, което тогавашният ДЪРЖАВНИК Тодор Живков договори !

Имахме всичко, което гарантираше суверенитетът ни и независимостта като произвеждахме си всичко необходимо !
Като добавим и безплатното образование и здравеопазване и това, че народът не знаеше какво е бедност и нищета и нямаше престъпност !
За тази Русия става дума, която наричахме братски народ, която не веднъж ни е дарявала свобода и независимост !

Днес обаче я наричаме враг номер едно, а дали е била враг или не Вие преценете, но едно е сигурно !
Че ние няма да вдигнем оръжие срещу този „Враг”!
Напротив, днешните партньори може да очакват сериозна сепаратистка дейност тук у нас ! Защото над 80% от хората харесват Русия и не я намират за враг, а напротив трябва да сме им задължени до гроб за това, което е направила за нас !
Днес няма държавническо управление, няма национални интереси, а всичко е корпоративни интереси, които правителството ни трябва да гарантира и за това управлява !
Няма как да се върне комунизма и Русия не е същата, но народът помни и си спомня, че Русия не ни е враг, а по-големият Брат !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*