Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Защо си на дивана Българино?

Защо си на дивана Българино?


Защо си на дивана Българино ми кажи, защо нехаем за нашите съдби? Мафията управлява съдбата на децата, контролират ни качеството и на храната, и водата ! Училищата вече нямат там будители, а вкъщи децата са между уморените родители !

Уморени в борбата с ежедневните проблеми, обгърнати от битовизми с ежедневният бюджет за оцеляване, а това е поболяване !
Поболява се градивната ни клетка наречена семейство, а децата кучета ги яли – на телефона или на таблета те живеят в интернета!
Защо си на дивана с дистанционното в ръка с апатия обгърнат и в личен егоизъм?

Има ли пари за бира и мезе си казваш „не ми пука, мен не ме е..е“! Облъчени живеем в медийна заблуда и като в матрицата сме, но само дето тук е доста по-зле, защото всеки нещо го боли, всеки има някакви проблеми, а децата някак си растат сами необезпокоени! Дали за всеки техен въпрос в интернет отговор има? Те имат нужда да растат с ясни идеали, цели в живота, свободни и в спокойни времена !

Дали това ни дава нашата страна? Няма друга нация никъде по света, която щом проблем с държавността ни има всеки там да емигрира ! Виж Румъния скандира, а българинът емигрира ! Или на дивана просто сменя си канала ! И така си възпитаваме децата – или всеки проблем да игнорират, или да емигрират !
Така не се гради ни народ, ни нация с апатия и еманация! Защо си на дивана, ти се замисли и махни с ръка, биричката пак си отвори и телевизора си пусни – вземи си поредната доза лъжа и така, и така !

Диваните – войски на тази нация имат нужда от всеобща мобилизация, но това няма да се случи докато някой телевизорите ви не изключи, народът няма да излезе от матрицата на битовизма и за всичко е виновен знаем комунизма, а къде във нас е вината, че утре щи ни напомнят децата !
Стойте на дивана, не се напрягайте излишно, някой друг ще дойде да ви освободи и пари във вас ще ви даде и биричка дори, стойте тихо, че съседът спи !
Спи другият съсед, а комшийката и тя като вас гледа някой сериал в захлас, а кервана си върви, отлитат безценните ни дни, мутри пак ви управляват, а децата къде са в интернета докато не попаднат на обява за бригада я в Англия или в Канада и не останете сами на дивана с болестите си сами!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.