Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Защо циганите са недосегаеми?

Защо циганите са недосегаеми?


Вижте каква е истината, която ще Ви шокира за циганите! Какво прави Циганите по специални от всички нас?
Соломон в „Еклисиаст“ и „Песен на песните“). В Библията той е възхваляван за своята мъдрост, богатство и могъщество, но в същото време е обвиняван за толерантността към многобройните си жени, които, макар и приели юдаизма, продължават да почитат старите си богове. След време сам Соломон започва да се покланя на тези богове и да принася жертви на високите места.

Но после се обръща към Йехова.
И така всички знаем една истина, че Евреите се покланят на Йехова, но и Евреите управляват света тогава и днес !
Според една история дванадесетата съпруга на Цар Соломон е била Циганка и от там Циганите като народ, а всеки народ е създаден от фамилии имат своята фамилия при онези 13 фамилии, които участват в световното правителство !
От незапомнени времена виждаме символика и в тайната вечеря и по кръглите маси след това при рицарите !
Дали е имало циганин там ние не знаем, но знаем, че циганите са интересни както и в историята така и в наши дни като модел на поведение и начин на живот !

И ако погледнем с други очи на тях ще видим, че те са доста изобретателни и находчиви в социален аспект !
Чарлз Дарвин 1809—1882)
Казва: „Не най-силният от един вид оцелява, нито най-интелигентния, а този, който най-добре се приспособява”!
Именно Циганите са най-адаптивният вид населяващ нашата планета !
Живеят в табуни, сменящи средата в гета, в изолирани общности и те винаги са били най-бързо приспособяващи се към местото, в което населяват където и да е по света !
За това и ще чуете приказка за тях „вари го, печи го циганина си е циганин“!
И е така циганите са се пръснали по всички континенти, циганите оцеляват през вековете и различните модели на управление и строеви накратко най-добре се нагаждат !
Изключително изобретателни и хитри !
Думата Цигани от гръцки: αθίγγανοι, асингани – в буквален превод означава „недосегаеми“ !
От дълбока древност циганите са били недосегаеми, а чудите ли се още защо и сега са такива?
Общият им брой се оценява между 5 и 10 милиона души. Страните с най-голямо циганско население са Румъния, България, Унгария, САЩ, Сърбия и Словакия.

През Втората световна война нацистите са изтребили между 220 000 и 1 500 000 цигани, а дали Хитлер е имал информация за тях, че имат връзка със Еврйте ние не знаем, но според генетичните и исторически проучвания циганите произлизат от северна Индия и по-точно от днешният щат Раджастан !
Няма да влизаме в подробности как са се разселили и как са населили днешният свят, макар че и за това има достатъчно исторически извори, които точно показват как са се появили в различните исторически области !

Не е сигурно дали споменаваните в славяно-румънски грамоти от XIV и XV в. цигани са били зависими селяни или същински роби. Един молдавски летопис съобщава, че след победа над влашкия княз Раду през 1470 г.

Стефан Велики „избил много народ и взел 17 хиляди цигани във владение“!
Това, изглежда, е първото ясно свидетелство за робско положение на цигани в дунавските княжества.
От началото на XVI в. насетне „на практика единствените роби във Влашко и Молдова“ са циганите.
Някои от тях са собственост на княза, други – на манастири или на частни лица. Във Влашко робството е отменено със закон през 1847 г., а в Молдова – през 1844 г.
И така Циганите трайно населявали нашите земи и те са били част от всички процеси в България от дълбока древност до наши дни !
По време на Априлското въстание Циганите също са помагали на Българите !
Захари Стоянов описва във въстаналите селища е различно. В село Мухово циганите (с изключение на един) „не само били добри майстори, но и направили много ножове и пушки на българите, без да издадат една дума на турците”!
Ето един друг исторически факт от тази епоха !
Според историците Георги Димитров и Димитър Страшимиров κлисурските цигани били заподозрени, че със своите шпионства подпомогнали или даже причинили разоряването на това градче от башибозука. За да предотвратят подобно събитие в Копривщица, тамошните въстаници избиват през нощта на 27 срещу 28 май 1876 г. около 70 мъже местни цигани!
Ето за това има една приказка „на циганин вяра да нямаш“!
Затова и Циганите си остават най-противоречивият етнос !
Расизмът е принцип на националсоциалистическата идеология и политика. На 8 декември 1938 г. Хайнрих Химлер издава наредба „За борба с циганската напаст !
Хитлер заповядва (Zigeunerplage)“ „на расови начала“ (aus dem Wesen der Rasse heraus).
Допълнително постановление от германската Държавна дирекция на полицията пояснява, че предприетите съгласно тази наредба мерки трябва да имат за цел „първоначално – расовото отделяне на циганите от немската народност, след това – възпрепятстване на смесването между расите и в крайна сметка – урегулирането на начина на живот при чисторасовите цигани и лицата с отчасти циганско потекло. Нужната правна основа за това може да бъде осигурена само със Закон за циганите…“
И така днес е много актуално да се говори колко евреи са спасили българите през Втората Световна война, но никой не казва, че редом с евреите българите са спасявали циганите, защото те също са били обект на гонение и преследване от Райха !
И така циганите днес са най-наблюдаваният и изследван народ не за друго, а заради най-голямата си адаптивност като вид, защото те са най-приспособими !Защо циганите са недосегаеми?
Нима първият социален така наречен туризъм в Европа не бе на Българските и Румънските цигани?
Ето така „Америка за България“ и БХК както и Сорос наблюдаваха тези процеси и бе създаден този модел като оръжие за нападение към социалната система на държавите !
Циганите са интересни и заради редица други фактори като устойчивост на болести и всички знаем при какви санитарни условия живеят по гетата и сметищата, но както е казал народът „Циганин лесно не мре”!Защо циганите са недосегаеми?
И наисина е така начинът по който живеят децата им – тичат голи и боси и са подложени от малки на атаките на вируси и болести изграждат далеч по-силна имунна система и устойчива на вируси и епидемии!
Средната продължителност на живот при циганите е със 17 години по-малка от Българите, а да сте виждали цигани с бели коси? Това е идеален вариант за пенсионната система на всяка държава !
Като се има в предвидн че Българите рядко достигат до пенсия циганите никога не биха получили такава !
България не може да разчита на циганите да оправят демографският срив в страната ни, защото те основно раждат деца стимулирани от социалната политика на държавата към изтребление на Българите, а и нацията си !
И така всяка Политическа партия има база за отглеждане на кадри – инвестират в специално подбрани хора, обучават ги, изграждат ги като капацитети и личности и после ги поставят на ръководни длъжности според техните умения или ресор, в който са обучени !

Така и ПП ГЕРБ си отгледа избиратели, които да им гарантират политическо мнозинство по време на избори и така докато от ГЕРБ леко-полеко заличаваха лошият материал, а синовете и дъщерите на Българите бяха принудени да имигрират от страната, а циганите бяха социално подпомагани и стимулирани да правят избиратели ! Грамотността на тези избиратели пада до най-ниски нива, но броят им расте и така двама цигани са много повече от един професор по време на избори !Защо циганите са недосегаеми?
Това е целенасочена политика от десетилетие, а евроинтеграцията на циганите си остана хартия !
Истината в този живот е, че човек получава това, което си е договорил и докато циганските барони се договарят с Цветан Цветанов да го подкрепят на всички избори така ще е, че циганите ще са „недосегаеми“! Циганската престъпност няма да има ефективен отговор на МВР срещу нея ! Няма политическа воля за това няма и да има !Защо циганите са недосегаеми?

Защо циганите са недосегаеми?
И така за да управлява паралелната държава на мафията у нас трябва да се подържа изкуствено другата паралелна държава на гетата и циганските махали като те няма да плащат ток и вода за тях данъци няма да има нито глоби, нито санкции, но пък ще има над 25 вида социални придобивки, валчери за ток и вода и индулгенции, а мафията богатее от неплащане на акцизи, контрабандни стоки и престъпни дейности и някак си двете социални групи на политиците и на циганите се допират и тук имат взаимен интерес – по циганските гета се шири продажба на цигари без бандерол, разпространение на наркотици, проституция, ало измамници и всичко, което може да сетите и това е необезпокоявано, а още по-лошото е, че това им го доставя мафията !
И така циганите и ГЕРБ са като скачени съдове – власт-пари и пари-власт с една дума това е задкулисието на недосегаемите !Защо циганите са недосегаеми?

ДПС била етническа партия, а ГЕРБ какви са? Сега господа Българи, патриоти и националисти, искам да попитам и коренното население на България, Вие чувствате ли се парламентарно представени?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари